STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αποφάσεις… από Δευτέρα!

Αποφάσεις… από Δευτέρα!
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΑΔ πήρε με καθυστέρηση στα χέρια του τα υπομνήματα του Ολυμπιακού και η απόφασή του αργεί ακόμα για τη μείωση της ποινής. Από... Δευτέρα αναμένεται και η συνεδρίαση για τα πιστοποιητικά από την ΕΕΑ

Δέκα πέντε ημέρες έχουν περάσει από την εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ (εννέα αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών) και μόλις… σήμερα (1/10) ο πρόεδρος του ΑΣΕΑΔ πήρε στα χέρια του τα υπομνήματα που είχαν αποστείλει οι νομικοί σύμβουλοι των Ερυθρόλευκων. Οπότε, η συγκεκριμένη απόφαση, καθώς και η συνεδρίαση της ΕΕΑ για τα πιστοποιητικά, πηγαίνουν από Δευτέρα και βλέπουμε…

Το ενθαρρυντικό είναι ότι τα υπομνήματα της νομικής υπηρεσίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός έφτασαν επιτέλους στα χέρια του προέδρου του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών. Θυμίζουμε ότι η εκδίκαση της προσφυγής κατά της πρωτόδικης απόφασης είχε γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν τα υπομνήματά τους, όπως ορίζει ο νόμος.

Μόνο που οι Πειραιώτες υπολόγιζαν να μάθουν την περίφημη απόφαση (μάξιμουμ) σε δύο εβδομάδες, αλλά αυτή η περίοδος έχει παρέλθει με την υποσημείωση ότι τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν μπορούσαν να φιλοξενήσουν το προεδρείο του ΑΣΕΑΔ λόγω της κατάληψης εκ μέρους των υπαλλήλων. Η κατάληψη έληξε, αλλά σήμερα (1/10) δεν υπήρχε χρόνος για συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΑΔ πήρε τα υπομνήματα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τις επόμενες ημέρες ή θα πραγματοποιηθεί τηλεφωνική συνδιάσκεψη των μελών του προεδρείου ή θα γίνει συνεδρίαση, ούτως ώστε να εκδοθεί η ετυμηγορία.

Η μεγάλη καθυστέρηση, πάντως, έχει προβληματίσει αρκετά τους υπευθύνους του Ολυμπιακού, οι οποίοι βλέπουν να πλησιάζει η έναρξη της Α1 (16 Οκτωβρίου), αλλά ακόμη να μην έχει διευθετηθεί ένα μείζονος σημασίας θέμα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στον αέρα αρκετές χορηγίες και να βραχυκυκλώνει η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας.

Υπομονή πρέπει να κάνουν και οι τρεις ΚΑΕ της Α1, Μαρούσι, ΑΕΚ και Ηρακλής, για την έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Σήμερα (1/10) οι νομικοί εκπρόσωποί τους πληροφορήθηκαν ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν θα συνεδριάσει, με πιθανές ημέρες την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη.

Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια (ή κάποιες) από τις τρεις ομάδες δεν καταφέρει να εξασφαλίσει πιστοποιητικό, δεν θα υπάρχει πολύς χρόνος για την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, δεδομένου ότι η Α1 αρχίζει στις 16 Οκτωβρίου. Ακούστηκε, μάλιστα, ότι για τη χορήγηση εγγυητικής επιστολής, μπήκε υποθήκη μέχρι και… σπίτι. Αλλά αυτά μάλλον είναι κακοήθειες…

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ