STOIXIMAN GBL

Μια ντουζίνα νίκες για τον Ολυμπιακό

Μια ντουζίνα νίκες για τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ανάγκασε τον Ολυμπιακό να δουλέψει σκληρά, για να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών. Με ηγέτη τον Γιώργο Πρίντεζη, οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν 78-70 και έκαναν 12 τις συναπτές νίκες -σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες (μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν), με το 65-88 επί της Κηφισιάς, τα Τρίκαλα πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη για φέτος, με 100άρα, ο Πανελευσινιακός... άφησε τον Κολοσσό χωρίς επιτυχία, ο Πανιώνιος απέδρασε από το Αλεξάνδρειο, ο ΚΑΟΔ ευχαριστεί τον Μπάβτσιτς για τη νίκη επί του Ηλυσιακού και ο Απόλλων κράτησε το καλύτερο για το τέλος του ματς με το Ρέθυμνο.

Στο ματς που ολοκλήρωσε την πέμπτη αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε για πρώτη φορά (μετά τον τραυματισμό τους) χωρίς τους Σίμονς και Σλούκα, επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ 78-70.

Στο παιχνίδι που ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε στην όγδοη θέση του πίνακα με τους σκόρερ των πρωταθλημάτων ΕΣΑΚΕ (με 3.805 π.), ο Παναθηναϊκός έκανε μια ωραία προπόνηση, ενόψει της Μακάμπι Τελ Αβίβ, και με ηγέτη τον Ραμέλ Κάρ (18π., 6/9 τριπ., 2 ριμπ. και 4 ασίστ) επικράτησε της Κηφισιάς 65-88.

Ο Πανιώνιος έφυγε από το Αλεξάνδρειο νικητής, κυριαρχώντας στα τελευταία 18 λεπτά. Ο Αθηναίου είχε την ευκαιρία να αλλάξει την τύχη του Αρη, αλλά αστόχησε σε τρίποντο, στο τέλος και έμεινε στον πίνακα το 63-65.

Ο Πανελευσινιακός έκανε τρεις τις νίκες του, στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ, επικρατώντας του Κολοσσού -ομάδα που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Ηγέτης του 97-69 ήταν ο Μουχάμεντ Φαγιέ.

Ο Έντιν Μπάβτσιτς έκρινε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Ηλυσιακό, καθώς πήρε το ριμπάουντ, μετά το άστοχο σουτ του Μπράουν και άφησε την μπάλα στο καλάθι, για να διαμορφώσει το 76-73.

Με σερί 12-0 στην τέταρτη περίοδο (το ανέλαβαν οι Πέτροβιτς, Χιλ και Μπολντς), ο Απόλλων Πάτρας γύρισε από το 35-42 του ημιχρόνου για να κάνει τρεις τις νίκες του για φέτος, με το 82-73 επί του Ρεθύμνου.

Τα Τρίκαλα είχαν έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο να πάρουν την πρώτη τους νίκη, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο: το 100-65 επί του Ικάρου. Κορυφαίοι ήταν οι Μουτακαμπίρ, Έβανς και Γιουινγκ.

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ