STOIXIMAN GBL

Νέα κατοστάρα ο Ολυμπιακός, νίκες για Κηφισιά, ΚΑΟΔ, Άρη

Νέα κατοστάρα ο Ολυμπιακός, νίκες για Κηφισιά, ΚΑΟΔ, Άρη
INTIME SPORTS

Δεύτερη συνεχόμενη κατοστάρα για τον Ολυμπιακό που έκανε το 20/20, βαθιά ανάσα για Κηφισιά και ΚΑΟΔ, αήττητος στην έδρα του παραμένει ο Πανιώνιος, ενώ με νίκες συνέχισαν Άρης και Τρίκαλα. Η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα (9/12, 4μ.μ.) με τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ίκαρος

Απ' όλα είχε ο... μπαξές στην 9η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Θρίλερ, κατοστάρες, σπουδαίες νίκες και πολλά άλλα συνέθεσαν το σκηνικό, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα (9/12, 4μ.μ.) με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ίκαρο Χαλκίδας στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στον Πανελευσινιακό... Βλέπετε, η διαφορά δυναμικότητας ήταν τόσο μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες που οι γηπεδούχοι αν και πάλεψαν φιλότιμα δεν κατάφεραν να φανούν περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Έτσι, ηττήθηκαν με σκορ 101-63, σε ένα παιχνίδι που ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης που τελείωσε το παιχνίδι με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι, ο ΚΑΟΔ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια, νικώντας με σκορ 83-82 το μαχητικό Ρέθυμνο που πάλεψε για τη νίκη αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Σπουδαία νίκη και βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη Νέα Κηφισιά η οποία επικράτησε στην έδρα της με σκορ 95-86 του ΠΑΟΚ, υποχρεώνοντάς τον στην τρίτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Για μία ακόμα αγωνιστική ο Πανιώνιος διατήρησε αήττητη την έδρα του, καθώς έκανε το 4/4 μετά το 73-66 επί του Κολοσσού που παρουσιάζεται βελτιωμένος κι έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Μάριος Μπατής μετά τον τραυματισμό του.

Την τρίτη τους φετινή νίκη πέτυχαν τα Τρίκαλα με σκορ 68-65 επί του Απόλλωνα, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Πάτρικ Γιούινγκ Jr με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής, ο Άρης πήρε ανάσα καθώς με το 75-64 επί του Ηλυσιακού βελτίωσε σε 4-5 τον απολογισμό του.

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ