STOIXIMAN GBL

Νίκη για Ρέθυμνο, πέρασε από τη Χαλκίδα ο Πανιώνιος

Νίκη για Ρέθυμνο, πέρασε από τη Χαλκίδα ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Πέρασε από τη Χαλκίδα ο Πανιώνιος, ο οποίος νίκησε τον Ίκαρο, ενώ το Ρέθυμνο έκαμψε δύσκολα την αντίσταση των Τρικάλων. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Η 8η αγ. ολοκληρώνεται με το ματς Ηλυσιακός - Παναθηναϊκός.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε και την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 93-61 , σημειώνοντας την 18η νίκη του σε ισάριθμα ματς από την αρχή της σεζόν.

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Νέα Κηφισιά με 62-59 και ο Απόλλων Πατρών νίκησε τον Πανελευσινιακό με 70-69 .

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιο επικράτησε στη Χαλκίδα του Ικάρου με 80-73 , ενώ ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του ΚΑΟΔ με 82-65 , κάνοντας το 4/4 στην έδρα του. Στην Κρήτη, το Ρέθυμνο με σερί 7-0 στα τελευταία λεπτά του αγώνα νίκησε τα Τρίκαλα με 79-77 .

Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Ηλυσιακού με τον Παναθηναϊκό στα Ιλίσια (17:00, ΔΤ). Δείτε την Βαθμολογία του πρωταθλήματος.

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ