STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παραιτήθηκε ο Ντικούδης

Παραιτήθηκε ο Ντικούδης
Ντικούδης INTIME SPORTS

Λίγα λεπτά μετά την παρέμβαση των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας στο Ελληνικό ο διεθνής φόργουορντ Δήμος Ντικούδης ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΚ και ευχήθηκε να λυθούν τα προβλήματα και να πραγματοποιηθεί μια ήρεμη αγωνιστική σεζόν.

Με την παρακάτω δήλωση ο 33χρονος φόργουορντ έγραψε τους τίτλους τέλους της θητείας του στο συνδικαλιστικό όργανο των παικτών.

" Θέλω να υποβάλω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. του ΠΣΑΚ. Ο λόγος για τον οποίο ασχολήθηκα εξ αρχής ήταν για να βοηθήσω και εγώ όσο μπορούσα στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων που ταλαιπωρούν το επαγγελματικό μπάσκετ και όχι να βιώνω συμπλοκές μεταξύ ΜΑΤ και αθλητών, καθώς και αντιπαραθέσεις μεταξύ αθλητών σε αγωνιστικούς χώρους. Όλα αυτά δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο και ως αθλητή. Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα και να έχουμε μια ήρεμη σεζόν όλοι μας".

Να θυμίσουμε ότι ο Ντικούδης συμμετείχε στην πρόσφατη συνάντηση του ΠΣΑΚ με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού αρμόδιο σε θέματα Αθλητισμού Γιώργο Νικητιάδη και τους εκπροσώπους της ΕΟΚ. Η τροπή, όμως, που πήραν τα πράγματα τα τελευταία 24ωρα, με αποκορύφωμα τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Ελληνικό πριν από την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ικάρου Καλλιθέας, τον οδήγησαν στην απόφαση να υποβάλει την παραίτησή του.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ