Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήρε Τασουλή ο Πανιώνιος

Πήρε Τασουλή ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Αταλάντη Τασουλή ενέταξε στο δυναμικό του ο Πανιώνιος εν όψει της νέας σεζόν

Παίκτρια του Πανιωνίου θα είναι από τη νέα σεζόν, η Αταλάντη Τασουλή, όπως ανακοίνωσαν οι "κυανέρυθροι" οι οποίοι έκαναν την δεύτερη μεταγραφή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

" Η διοικούσα επιτροπή του Πανιωνίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση της Αταλάντης Τασουλή. Η αξία της 34χρονης γκαρντ είναι γνωστή και η εμπειρία της θα βοηθήσει την ομάδα μας να υλοποιήσει τους στόχους της.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημά μας, έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες του Σπόρτιγκ, του Παλαιού Φαλήρου, της Αμαρυλλίδας και της Τρίπολης ενώ εκτός συνόρων έχει διαπρέψει αγωνιζόμενη στην Ισπανία με την Χετάφε και την Μαδρίτη.

Επίσης έχει αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του WNBA με τις Χιούστον Κόμετς. Ακόμα η Αταλάντη Τασουλή έχει χριστεί 97 φορές διεθνής με την φανέλα της Εθνικής Γυναικών και έχει σημειώσει 667 πόντους λαμβάνοντας μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 στην Αθήνα".

Εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής του Πανιωνίου, ο κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης δήλωσε: "Καλωσορίζουμε την Αταλάντη στην οικογένεια του Πανιωνίου. Η Αταλάντη Τασουλή έχει γράψει την δική της ιστορία στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ και ελπίζουμε με την εμπειρία της να μας βοηθήσει έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ