ΜΠΑΣΚΕΤ

Κίνδυνος για "λοκ άουτ"

Κίνδυνος για "λοκ άουτ"
INTIME SPORTS

Συνάντηση υπήρξε το μεσημέρι της Τετάρτης ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων της Α2 Ανδρών και των ανθρώπων της ΕΟΚ.

Οι ιθύνοντες των ομάδων διεμήνυσαν πως το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει καν εφόσον η πολιτεία δεν φανεί συνεπής στην χορήγηση των επιχορηγήσεων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι ομάδες στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ τους από την επιχορήγηση που λαμβάνουν από την ΓΓΑ. Κι εφόσον δεν καταβληθεί εγκαίρως θα υπάρξει λοκ άουτ. Στην προσπάθειά τους αυτή, θα έχουν στο πλευρό τους την ΕΟΚ και πιθανότατα τον ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Στα πλαίσια των τακτικών συναντήσεων μεταξύ της ΕΟΚ και των ομάδων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη με θέματα που αφορούν, στην ρύθμιση ζητημάτων σχετικά με την οργάνωση του πρωταθλήματος, στην οικονομική επιχορήγηση των ομάδων, στην ασφάλιση των αθλητών και στην τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να ζητηθεί από την Πολιτική ηγεσία του αθλητισμού η άμεση συνάντηση με την Ομοσπονδία και εκπροσώπους ομάδων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για να συζητηθούν τα ως άνω θέματα και να προωθηθεί η αποτελεσματική ρύθμισή τους.

Στη σύσκεψη επισημάνθηκε, επίσης, η ανεπάρκεια της λειτουργίας της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία με τη μη έγκαιρη έκδοση απόφασης χορήγησης αδειών συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα Α1 και Α2 ανδρών, δημιούργησε επικίνδυνη ασάφεια ως προς τις ομάδες που θα συμμετάσχουν τελικά στα πρωταθλήματα αυτά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ