ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά στους "αιώνιους" η κρατική τηλεόραση

Κοντά στους "αιώνιους" η κρατική τηλεόραση
INTIME SPORTS

Η κρατική τηλεόραση θα καλύψει τα παιχνίδια του Κυπέλλου Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν το Μαρούσι και τον Άρη αντίστοιχα

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε πως οι αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδας θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ εξέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Έτσι, λοιπόν, η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει τους δύο από τους τέσσερις προημιτελικούς που θα γίνουν το ερχόμενο διήμερο (11-12/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Από αύριο, Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ξεκινούν οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ Ανδρών, με απ' ευθείας μεταδόσεις των νοκ-άουτ αναμετρήσεων από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη, στις 19.00 το απόγευμα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Μαρούσι στο κλειστό γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, σε απ' ευθείας μετάδοση από την ΕΤ1. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιάννης Νάτου, ενώ ο Δημήτρης Κοντός μαζί με τον Μιχάλη Πέτκοφ θα έχουν όλο το ρεπορτάζ.

Την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, στις 19.00 το απόγευμα, η ΕΤ1 θα μεταδώσει απ' ευθείας την αναμέτρηση Άρη-Ολυμπιακού, σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου και Γιώργου Τραπεζανίδη. Το ρεπορτάζ του αγώνα θα έχουν οι Άκης Ιωακείμογλου και Νίκος Καραγιώργης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ