ΠΣΑΚΚ

Απεργία προ των πυλών!

Απεργία προ των πυλών!
INTIME SPORTS

Κάτι παραπάνω από ορατό είναι το ενδεχόμενο απεργίας των καλαθοσφαιριστών το προσεχές Σαββατοκύριακο, οπότε αρχίζει το πρωτάθλημα της Α1! Η σχετική απόφαση θα ληφθεί στη γ.σ. του ΠΣΑΚ την Πέμπτη, οπότε θα αναδειχθεί και το νέο προεδρείο του συνδέσμου.

Τα προβλήματα στο ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ είναι πολλά και χρόνια. Τα αιτήματα των παικτών είναι σημαντικά και επίσης χρονίζουν.

Και όσο δεν λύνονται τόσο μεγαλώνουν τη δυσαρέσκεια και τη διάθεση για αγώνα στις τάξεις τους. Κάτι που σημαίνει ότι, καθώς η σεζόν αρχίζει σιγά σιγά, βρισκόμαστε ενώπιον δυναμικών κινητοποιήσεων.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ του φετινού πρωταθλήματος της Α1, ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα γίνει! Οι παίκτες δείχνουν διάθεση να κατέβουν σε απεργία, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν στη γενική συνέλευση του ΠΣΑΚ, το βράδυ της Πέμπτης (14/10).

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι υπέρ της απεργίας, όπως εκτιμούν στελέχη του συνδέσμου. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των παικτών-μελών του ΠΣΑΚ από τη βόρεια Ελλάδα (συνεδριάζει για πρακτικούς λόγους, που αφορούν τις μετακινήσεις των παικτών, ενημερώνεται για όλα τα θέματα της ατζέντας και διατυπώνει τις θέσεις της που τίθενται υπόψη της γ.σ. του συνδέσμου), ελήφθη η απόφαση να γίνει εισήγηση υπέρ της απεργιακής κινητοποίησης.

Όλα πάντως θα κριθούν οριστικά την Πέμπτη, οπότε θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου στον ΠΣΑΚ. Τα νυν μέλη του Δ.Σ. (Παπαδόπουλος, Τσαρτσαρής, Παπαμακάριος, Σπανός κλπ.) θα είναι και πάλι υποψήφιοι, ωστόσο κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στο συνδικαλιστικό προσκήνιο και οι υποψηφιότητες των Γιάννη Μπουρούση, Δημήτρη Διαμαντίδη και Νίκου Ζήση.

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ