ΜΠΑΣΚΕΤ

Sport24.gr-Βραδυνή: 50-36

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÉËÁÍÏ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2008)<br>
OLYMPIAKOS - MILANO (EUROLEAGUE 2008)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÉËÁÍÏ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2008)
OLYMPIAKOS - MILANO (EUROLEAGUE 2008)
INTIME SPORTS

Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα και παρά το γεγονός ότι είχε για ακόμα μία φορά σημαντικότατες ελλείψεις (Βαγγέλη Αρναούτογλου σε στηρίζουμε), το Sport24.gr, έκανε το "2 στα 2" στο δημοσιογραφικό Πρωτάθλημα, επικρατώντας με το, κατά τ' άλλα φτωχό, 50-36 της μαχητικής Βραδυνής.

Τα παλικάρια του Μάνου Μίχαλου, βασιζόμενα στην πολύ καλή άμυνα και με ηγέτη τον φορμαρισμένο δεκανέα Στέφανο Τριαντάφυλλο (σημείωσε 18 πόντους), έκαμψαν την αντίσταση των παικτών του Σπυρόπουλου που είχαν σε ρόλο ηγέτη τον Παπακωνσταντόπουλο ο οποίος σημείωσε 16 πόντους.

Πολύ καλοί επίσης, τόσο ο Σωκράτης Μόσχος που οργάνωσε άψογα το παιχνίδι του αθλητικού site, όσο και ο μαχητικός Νίκος Παγιωτέλης, που κέρδισε μόνος του τη μάχη των αιθέρων.

Εκτός από τον πολύπειρο ψηλό της ομάδας, Βαγγέλη Αρναούτογλου, του οποίου το εγκώμιο πλέξαμε και πιο πάνω, απόντες ήταν επίσης για το Sport24.gr, ο Φώντας Σέμπρος, που αναγκάστηκε να μείνει στο site και να επιμεληθεί του πλούσιου ρεπορτάζ για το "Clasico", αλλά και ο Γρηγόρης Μπάτης που απλά... βαριόταν.

Επίσης εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Παναγιώτης Τσόγκας, που δεν είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνος, κατέφθασε στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από την αυστηρή γραμματεία. Τέλος, εκτός έμειναν και οι εκπρόσωποι του ανατολικού μπλοκ, Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Μιχάλης Πετκόφ που διάβαζαν στο σπίτι τα άπαντα του Μιχάλη Μισούνοφ.

Ο αγώνας

Από το ξεκίνημα το Sport24.gr πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν στην άμυνα και να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και εν μέρει το κατάφεραν, με αποτέλεσμα να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 12-7.

Παρά τις προσπάθειες της Βραδυνής να μειώσει, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος μαζί με τον Παναγιώτη Ψαρρέα (θα σας πούμε στη συνέχεια γι' αυτόν), αλλά και τον Στέλιο Κυριάκογλου, ανέβασαν τη διαφορά στους 9 (23-14) με τη λήξη του ημιχρόνου, παρά τη ζώνη των αντίπαλων.

Η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν ο Μίχαλος φρέσκαρε την ομάδα, περνώντας στο παρκέ τόσο τον Στέλιο Χαρτζουλάκη, όσο και τον Νότη Ψιλόπουλο. Ο πρώτος παρά το γεγονός ότι εκνεύρισε σε μερικές στιγμές τον Τριαντάφυλλο, έκανε αισθητή την παρουσία του και σκόραρε με εντυπωσιακό τρίποντο από τα 10 μέτρα (λέει ο ίδιος, μάλλον 7 ήταν).

Ο δεύτερος, επίσης πολύ καλός, ξεχώρισε για την άμυνά του και για το αλά... Έντι Τζόνσον τρίποντό του. Κάπως έτσι έκλεισε και η τρίτη περίοδος, με σκορ 37-24, μετατρέποντας το τέταρτο δεκάλεπτο σε τυπική διαδικασία.

Το ρεσιτάλ Ψαρρέα

Εκεί, το Sport24.gr συνέχισε να διευρύνει τη διαφορά, που θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αν ο Παναγιώτης Ψαρρέας δεν έχανε λέι απ με κάθε πιθανό τρόπο. Ο ταχύτατος φόργουορντ, παρά τη σχετικά καλή του εμφάνιση μέχρι εκείνη τη στιγμή, βάλθηκε να εκνευρίσει μέχρι και τους φύλακες του γηπέδου. Παρότι έπαιζε καλή άμυνα και έφευγε πρώτος στον αιφνιδιασμό, δεν αξιοποιούσε με πόντους τις ασίστ των συμπαικτών του, φτάνοντας σε ένα τραγικό 1/7 λέι απ.

Μετά το τέλος του ματς, που βρήκε το Sport24.gr να κατακτά το ροζ φύλλο αγώνα, με τελικό σκορ 50-36, ο Ψαρρέας ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του (τον έκραξε μέχρι και ο κατά τ' άλλα ήρεμος Χαρτζουλάκης) δήλωσε ότι του στοίχισε η απουσία του τεχνικού σύμβουλου Γιάννη Φιλέρη από τον πάγκο της ομάδας και δεσμεύτηκε ενώπιον Μίχαλου και συμπαικτών ότι την επόμενη φορά θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Τα δεκάλεπτα: 12-7, 23-14, 37-24, 50-36

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Sport24.gr (Μίχαλος): Ψιλόπουλος 3 (1), Τριαντάφυλλος 18 (3), Κυριάκογλου 9 (1), Χαρτζουλάκης 3 (1), Ψαρρέας 7 (1), Παγιωτέλης 4, Μόσχος 6

Βραδυνή (Σπυρόπουλος): Κασαβέτης 1, Καραμπατσάκης 4, Νάνος 4, Κάντας, Οικονομίδης 4, Καλαϊτζίδης, Παπακωνσταντόπουλος 16 (1), Μανταίος 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ