ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο... σκαμνί ο Μισούνοφ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΤΟΝ ΕΙΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΣΟΥΝΟΦ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΛΩΝ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΤΟΝ ΕΙΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΣΟΥΝΟΦ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΛΩΝ. MOTIONTEAM

Ο Μιχάλης Μισούνοφ οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί για τη ληστεία της 22ας Μαϊου του 2009, ενώ είναι προφυλακιστέος τον τελευταίο ένα χρόνο.

Επανήλθε στο προσκήνιο η υπόθεση του Μιχάλη Μισούνοφ ο οποίος βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Χαλκίδας για τη συμμετοχή σε... κινηματογραφική ληστεία για την οποία κατηγορείται, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας που είχε αγωνιστεί στον Άρη, μεταφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες από τις φυλακές της Θεσσαλονίκης στις φυλακές της Χαλκίδας, όπου είχε παραπεμφθεί η ανάκριση.

Ο 46χρονος άνδρας έχει κριθεί προφυλακιστέος από τον περασμένο Σεπτέμβριο καθώς εκτός από την ληστεία φέρεται να είναι μπλεγμένος και σε κύκλωμα διακίνησης όπλων και αγοραπωλησίας κλεμμένων αυτοκινήτων.

Παράλληλα, οι αρχές τον εμπλέκουν και με τον Παλαιοκώστα, σαν προμηθευτή της συμμορίας που σχεδιάσει και εκτελέσει την απαγωγή του Γιώργου Μυλωνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ