ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πρώτο Skills Camp

Το πρώτο Skills Camp
Triple Crown

Τη διοργάνωση του 1ου Skills Camp ανακοίνωσε η Triple Crown Basketball. Το πιο "εξειδικευμένο πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα", όπως το χαρακτήρισαν οι διοργανωτές, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο St. Lawrence College, από τις 4 έως τις 7 Ιανουαρίου.

" Μια σπουδαία ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές να εξελίξουν την τεχνική τους, να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από το άθλημα και τις απαιτήσεις της επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης", ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση.

" Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις ημέρες αφιερωμένες και επικεντρωμένες στην ατομική τεχνική, την ταχύτητα, την αντίδραση, τη δύναμη και την ευκινησία.

Το εξειδικευμένο προπονητικό team της Triple Crown μέσα από τις προπονήσεις και τα διαγωνιστικά παιχνίδια θα επιλέξει τον MVP του Camp o οποίος θα κερδίσει μια αθλητική υποτροφία για την χρονιά 2010-2011 στην Triple Crown Basketball Academy.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη των Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το site μας www.triplecrown.gr και επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210-6195709, 210-6180380 και στο e-mail: [email protected].

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένων θέσεων"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ