EUROLEAGUE

MVP ο Θόρντον

MVP ο Θόρντον
Θόρντον INTIME SPORTS

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της δεύτερης αγωνιστικής κατέκτησε ο Μπόυτσι Θόρντον της Έφες Πίλσεν, που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί της Βαλένθια με 79-63.

Ο Αμερικάνος είχε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, πρωτοστατώντας στο πρώτο φετινό θετικό αποτέλεσμα των Τούρκων στην Ευρωλίγκα.

Στη δεύτερη θέση με βάση το σύστημα αξιολόγησης index, ακολούθησε ο "δήμιος" του Ολυμπιακού, Μπράιαν Ρόμπερτς της Μπάμπεργκ, μαζί με τον Έραζεμ Λόρμπεκ της Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόμπερτς είχε 23 πόντους και 5 ριμπάουντ στη νίκη με 73-61 επί των "ερυθρόλευκων" και ο Λόρμπεκ, 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ στη νίκη επί της Σολέ με 84-77 εκτός έδρας.

Στην τέταρτη θέση, βρέθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια, στη νίκη της Μακάμπι επί της Ζαλγκίρις, έχοντας 24 πόντους και 5 ριμπάουντ. Την πεντάδα έκλεισε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας της Κάχα Λαμποράλ, στην επικράτηση απέναντι στην Πρόμομ, σημειώνοντας 12 πόντους και μποιράζοντας 8 ασίστ. Σόφο και Χουέρτας είχαν από 26 βαθμούς στο index.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ