EUROLEAGUE

Συσπείρωση και νίκη επί του Ερ.Αστέρα

Συσπείρωση και νίκη επί του Ερ.Αστέρα
STOLISV

Το σύνθημα που βγήκε από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι ένα: συσπείρωση από τους πολλούς τραυματισμούς και νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα απόψε στο ΟΑΚΑ (9.30μ.μ., ΝV3), σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με τελικό!

Οι συνεχείς τραυματισμοί ταλανίζουν το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για να φροντίσουν τις "πληγές" τους, με δεδομένο ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν.

Το τελευταίο πλήγμα ήταν εξίσου μία σημαντική απώλεια και ένας τραυματισμός που θα στερήσει από τον Παναθηναϊκό τουλάχιστον για ενάμιση μήνα ένα σημαντικό του όπλο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, παραδέχτηκε ότι ο Νίκος Παππάς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ενάμιση μήνα, καθώς ο τραυματισμός του στον αγκώνα είναι πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά είχε υπολογιστεί.

Έτσι, λοιπόν, μετά τους Ούκιτς και Λάσμε οι οποίοι αγωνίζονται μεν αλλά συνεχίζουν να έχουν προβλήματα τραυματισμών, τον Γκιστ που αντιμετώπισε κι αυτός ένα μικρό τραυματισμό, τον Μαυροκεφαλίδη που θα είναι στη 12άδα και θα χρησιμοποιηθεί κι ο ίδιος εφόσον χρειαστεί αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα περιθώρια στενεύουν για τους "πράσινους".

Πλέον, μετά τα τόσα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη, αλλά υπό προϋποθέσεις, καθώς αφενός πρέπει η περίπτωση να αξίζει και αφετέρου να μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Πολλά θα κριθούν και από τον αποψινό αγώνα (6/12, 9.30μ.μ.-NV3), καθώς κακά τα ψέματα ο Παναθηναϊκός με ενδεχόμενη ήττα θα κινδυνεύει να μείνει εκτός TOP-16. Με νίκη τα πράγματα θα βελτιωθούν κάπως και ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει το χρόνο να συσκεφθεί με τους συνεργάτες, τον εαυτό του και φυσικά τη διοίκηση για το ενδεχόμενο ενίσχυσης. Άλλωστε, η β' φάση ξεκινάει με το νέο έτος κι εκεί τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα.

Το ευχάριστο της υπόθεσης για τους "πράσινους" είναι ότι η κρισιμότητα του αποψινού αγώνα αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ, το οποίο φέτος δεν έχει καταφέρει να "ζεσταθεί" (λόγω και της τιμωρίας της έδρας) και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε τις δηλώσεις των Φώτση και Λάσμε οι οποίοι έδωσαν το σύνθημα για νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του α' γύρου στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός νίκησε στην παράταση τον Ερυθρό Αστέρα με 90-86, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Νίκο Παππά που πέτυχε 24 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ