ΙΤΑΛΙΑ

Νίκη για Σιένα με σούπερ Ζήση

Montepaschi Siena's Nikos Zisis(R) vies with Fenerbahce Ulker's Oguz Savas during their Euroleague basketball match at Sinan Erdem Sprot Hall in Istanbul on November 10, 2010. AFP PHOTO / BULENT KILIC (Photo credit should read BULENT KILIC/AFP/Getty Images)
Montepaschi Siena's Nikos Zisis(R) vies with Fenerbahce Ulker's Oguz Savas during their Euroleague basketball match at Sinan Erdem Sprot Hall in Istanbul on November 10, 2010. AFP PHOTO / BULENT KILIC (Photo credit should read BULENT KILIC/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Νίκος Ζήσης ήταν καταλυτικός στη νίκη της Σιένα επί της Κρεμόνα με 70-62 πετυχαίνοντας 18 πόντους για την 16η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Μοιραίος στο τέλος για την Σάσαρι ο Τσαλδάρης

Η Σιένα του Σιμόνε Πιανιτζάνι έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κάμψει την αντίσταση της Κρεμόνα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Νίκο Ζήση ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Ο Έλληνας γκαρντ είχε 3/4 βολές, 6/8 δίποντα και 1/3 τρίποντα, ενώ μάζεψε και τρία ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του στην επίθεση ο Ριμάντας Καουκένας με 13 πόντους.

Ο έτερος Έλληνας παίκτης της ιταλικής λίγκας, ο Δημήτρης Τσαλδάρης δεν κατάφερε να σκοράρει στο τελευταίο σουτ που πήρε και έτσι η Σάσαρι ηττήθηκε από την Μοντεγκρανάρο με σκορ 80-81. Να υπενθυμίσουμε ότι στην τελευταία αγωνιζόταν μέχρι πέρσι ο 31χρονος παίκτης.

Με νίκες συνέχισαν η Αρμάνι Μιλάνο με αντίπαλο την Τέραμο αλλά και η Ρόμα που δυσκολεύτηκε αλλά πήρε το "διπλό" κόντρα στην Μπρίντιζι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής της Σέριε Α: Καντού - Βίρτους Μπολόνια 83-67, Μπιέλα - Καζέρτα 81-83, Σάσαρι - Μοντεγκρανάρο 80-81, Μπρίντιζι - Ρόμα 80-84, Αρμάνι Μιλάνο - Τέραμο 87-74, Σκαβολίνι - Βαρέζε 74-72, Σιένα - Κρεμόνα 70-62.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ