FIBA WORLD CUP

Κρστιτς: "Δεν μου αρέσουν οι καβγάδες!"

Κρστιτς: "Δεν μου αρέσουν οι καβγάδες!"
INTIME SPORTS

Ο Νέναντ Κρστιτς τόνισε ότι δεν του αρέσουν οι καβγάδες αλλά μπλέχτηκε σε αυτό στο τουρνουά Ακρόπολις γιατί δεν μπορούσε να βλέπει τους συμπαίκτες του να τρώνε ξύλο.

Περίπου ένα μήνα μετά τον καυγά στο τουρνουά Ακρόπολις ανάμεσα σε Έλληνες και Σέρβους παίκτες, ο Νέναντ Κρστιτς δεν δείχνει να έχει μετανιώσει για όλα όσα έγιναν.

Σε συνέντευξή του στο Hoopshype, ο Κρστιτς παραπονέθηκε πως δεν άξιζε όλα όσα ακούστηκαν για το πρόσωπό του και ότι δεν αρέσκεται σε καυγάδες μέσα στα παρκέ. Άλλα, πάντως είδαν τα μάτια μας!

"Άξιζα την τιμωρία, όχι όμως και όλο τον θόρυβο που έγινε για μένα στις εφημερίδες. Δεν είμαι ο άνθρωπος που του αρέσει να μπλέκεται σε καβγάδες και όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν αυτό. Απλά θέλησα να προστατεύσω τους συμπαίκτες μου", επισήμανε ο Σέρβος σέντερ που θέλησε να δικαιολογηθεί:

"Είμαι ο αρχηγός της εθνικής και πρέπει να βγαίνω μπροστά. Δεν μπορούσα να βλέπω τους υπόλοιπους να τρώνε ξύλο και εγώ να μην κάνω τίποτα. Κι αφού μπήκα στον καβγά, ήταν λογικό να επιτεθώ σε όσους έρχονταν κατά πάνω μου".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ