FIBA WORLD CUP

Και τώρα η Ιαπωνία

Και τώρα η Ιαπωνία
INTIME SPORTS

Η Εθνική Γυναικών ξεκινάει την Παρασκευή το πρωί τους αγώνες κατάταξης για τη θέση που τελικά θα καταλάβει και η Όλγα Χατζηνικολάου θέλει νίκη επί της Ιαπωνίας.

Μπορεί η πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ να μην επιτεύχθηκε για την Εθνική Γυναικών, ωστόσο υπάρχει μπροστά πλέον ο στόχος της 9ης θέσης που είναι εφικτός σύμφωνα με τα λεγόμενα της Χατζηνικολάου.

Η παίκτρια του Αθηναϊκού, μίλησε για την επόμενη πρόκληση της Εθνικής Γυναικών και επισήμανε: "Τα δώσαμε όλα στο παιχνίδι με τη Λευκορωσία, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είναι αλήθεια ότι θέλαμε πολύ να προκριθούμε στα προημιτελικά.

Τώρα βέβαια κοιτάμε το επόμενο ματς, αυτό με την Ιαπωνία. Θέλουμε να καταλάβουμε την ένατη θέση κάτι το οποίο είναι εφικτό. Είναι αναμφίβολα τεράστια επιτυχία η παρουσία της εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες κάτι το οποίο θα είναι πολύ θετικό για το γυναικείο μπάσκετ. Εγώ και οι συμπαίκτριές μου αποκομίζουμε πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση".


Η αποστολή αναχώρησε από την Οστράβα για το Κάρλοβι Βάρι της Τσεχίας όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση της διοργάνωσης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας) την Ιαπωνία σε αγώνα για τις θέσεις 9-12.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής: Θέσεις 9-12 10π.μ. Ελλάδα – Ιαπωνία, 12μ.μ. Καναδάς - Βραζιλία, 14.15 Λευκορωσία - Ρωσία, 16.30 ΗΠΑ – Κορέα, 19.30 Αυστραλία – Τσεχία, 21.45 Γαλλία - Ισπανία.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ