FIBA WORLD CUP

Σκαριόλο: "Το ταλέντο ξεχειλίζει στην Ελλάδα"

Σκαριόλο: "Το ταλέντο ξεχειλίζει στην Ελλάδα"

Ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας Σέρτζιο Σκαριόλο στάζει μέλι για την ελληνική ομάδα και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον "μεγαλύτερο σταρ της ομάδας", τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η Ισπανία αγαπάει τη Νέα Ζηλανδία! Με λίγη βοήθεια οι Ισπανοί πραγματοποίησαν το στόχο τους, που ήταν φυσικά να αποφύγουν την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ισπανοί και Αμερικάνοι μπορούν να βρεθούν μόνο στον τελικό του Μουντομπάσκετ, αρκεί η "ÑBA" να αποκλείσει την Ελλάδα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν θεωρεί αυτό τον αγώνα καθόλου εύκολη υπόθεση.

" Τώρα σκέφτομαι μόνο την Ελλάδα", απάντησε ο Ιταλός κόουτς σε ερώτηση Ισπανού δημοσιογράφου και πρόσθεσε "το ταλέντο ξεχειλίζει από αυτή την ομάδα. Ο μεγαλύτερος σταρ της είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης που επέστρεψε φέτος, ενώ διαθέτει και σειρά σπουδαίων παικτών που παίζουν στο NBA. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν παίζουν στο NBA γιατί έτσι αποφάσισαν ή επειδή επέστρεψαν στην Ευρώπη".

Ο Σκαριόλο άφησε αναπάντητο το ερώτημα για το αν θα βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο (4/9) ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο κόντρα στην εθνική Ελλάδας και ξεκαθάρισε ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο τελευταίο πεντάλεπτο κάθε αγώνα από εδώ και πέρα.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ