ΑΕΚ

Καλλινικίδης: "Να δώσουμε το 100%"

Καλλινικίδης: "Να δώσουμε το 100%"
INTIME SPORTS

Στο Κύπελλο Ελλάδας η ΑΕΚ ηττήθηκε από το Περιστέρι, ωστόσο πολλά έχουν αλλάξει από τότε όπως τόνισε ο Μηνάς Γκέκος στις δηλώσεις του

Παρ' όλα αυτά, αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης με δεδομένο ότι το Περιστέρι θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, ενώ ο αντίπαλος έχει και ανεβασμένη ψυχολογία μετά το "διπλό" μέσα στο Αλεξάνδρειο.

Γι' αυτό το λόγο ο Έλληνας προπονητής κράτησε χαμηλούς τους τόνους στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: " Διαπιστώνουμε ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση. Κατ΄ αρχάς, η ομάδα αγωνίστηκε στο κύπελλο δίχως τους Αμερικανούς και κοινοτικούς παίκτες, ενώ οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Το Περιστέρι, πάντως, είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, που ευτύχησε να δημιουργηθεί νωρίς αντίθετα βέβαια, με εμάς.

Διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της, ενώ έχει μια δυνατή έδρα. Αναντίρρητα, το έργο μας θα είναι δύσκολο και πρέπει να επιδείξουμε αυτοσυγκέντρωση και να «βγάλουμε» ενέργεια. Πρέπει να επαναλάβουμε τη διάθεση και τη θέληση που εμφανίσαμε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής εναντίον του Ηλυσιακού, προκειμένου να φθάσουμε στο στόχο μας".

Τους παίκτες της ΑΕΚ, εκπροσώπησε ο Άκης Καλλινικίδης ο οποίος χαρακτήρισε το Περιστέρι "δυνατό αντίπαλο" λέγοντας: "Για να τον κερδίσεις πρέπει να δώσεις το 100% των αγωνιστικών σου δυνατοτήτων. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ