ΑΕΚ

"Πόλεμος" ανακοινώσεων

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ INTIME SPORTS

Η πρώην νομική σύμβουλος της ΑΕΚ Λία Διαμαντοπούλου Μάντη απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ με σαφείς υπαινιγμούς εναντίον της. Η δικηγόρος επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία της.

Ο "πόλεμος" μεταξύ ΑΕΚ και Μάντη άρχισε με αφορμή την αγωγή που άσκησε εναντίον της ΚΑΕ ο πρώην φυσιοθεραπευτής της, Βασίλης Καπώνης, τον οποίον εκπροσωπεί η δικηγόρος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την αγωγή που κατέθεσε ο πρώην φυσιοθεραπευτής κ. Καπώνης, ενώ θα καταθέσει αδιάσειστα στοιχεία για την πρώην γενική διευθύντρια και νομική σύμβουλο. Επειδή έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες πολύς λόγος περί της αγωγής που κατέθεσε ο πρώην φυσιοθεραπευτής της ομάδας κ. Καπώνης, η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ προτίθεται ν΄ απαντήσει αμέσως μετά τη διεξαγωγή της σαββατιάτικης αναμετρήσεως με τον Ηλυσιακό λόγω της επαγγελματικής σχέσης που διατηρεί με το εν λόγω σωματείο. Όπως θ΄ αναφερθούμε ενδελεχώς, καταθέτοντας αδιάσειστα στοιχεία, στην πρώην γενική διευθύντρια και συνάμα νομική σύμβουλο της ΚΑΕ ΑΕΚ κα. Μάντη, η οποία υπογράφει τη συγκεκριμένη αγωγή».

Η απάντηση της Διαμαντοπούλου-Μάντη

Σε όλα τα παραπάνω και αφού συμβουλεύτηκε και τον Δικηγορικό Σύλλογο για να επιβεβαιώσει ότι οι πράξεις της είναι σύμφωνες με τους κανονισμούς, η Λία Διαμαντοπούλου Μάντη απάντησε κατηγορώντας την ΑΕΚ για εκτόξευση συκοφαντιών εναντίον της και επιφυλασσόμενη για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της. Η γραπτή δήλωσή της αναφέρει τα εξής:

"Το τελευταίο διάστημα συχνά-πυκνά παρακολουθώ ότι αναφέρεται το όνομα μου σε ανακοινώσεις της Διοίκησης της ΑΕΚ Κ.Α.Ε .

Η Διοίκηση της ΑΕΚ Κ.Α.Ε γνωρίζει πολύ καλά ότι ασκώ μαχομένη δικηγορία.

Τιμώ τους εντολείς μου και όπως με συνέπεια και ευσυνειδησία εκτελούσα τις εντολές της Διοίκησης της ΑΕΚ Κ.Α.Ε, για όσο χρονικό διάστημα υπήρξα Δικηγόρος της, κατά τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω να παρέχω τις νομικές υπηρεσίες μου σε κάθε εντολέα μου, όπως άλλωστε επιβάλει το επαγγελματικό μου καθήκον.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ Κ.Α.Ε αντί να μου καταβάλει τις οφειλόμενες αμοιβές, καταφεύγει σε συκοφαντίες και έμμεσους πλην σαφείς εκβιασμούς σε βάρος μου.

Για τις ως άνω παράνομες ενέργειες και συμπεριφορές της Διοίκησης, που με προσβάλλουν βάναυσα ως άτομο και επαγγελματία Δικηγόρο, επιφυλλάσσομαι.

Λία Διαμαντοπούλου-Μάντη"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ