ΑΕΚ

Χωρίς κόσμο με Ηλυσιακό!

Χωρίς κόσμο με Ηλυσιακό!
Ομαδική - Ελληνικό

Χωρίς κόσμο, από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν σφράγισαν τα εισιτήρια, θα γίνει το ματς της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ΕΣΑΚΕ

Ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό. Η υπομονή του ΕΣΑΚΕ μάλλον εξαντλήθηκε και γι' αυτό το λόγο ενημέρωσε πως το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ δεν κατέθεσαν αντίγραφο του πρακτικού θεώρησης των εκδοθέντων εισιτηρίων, κάτι που όπως λένε οι πληροφορίες δεν κάνουν ποτέ. Κι έτσι, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να ακολουθήσει κατά γράμμα τον κανονισμό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: "Ο αγώνας ΑΕΚ – Ηλυσιακός της 5ης αγωνιστικής στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ελληνικού θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, διότι δεν απεστάλη στον ΕΣΑΚΕ αντίγραφο του πρακτικού-πρωτοκόλλου θεώρησης των εκδοθέντων εισιτηρίων.

Σύμφωνα με το άρθρο 16 Κανονισμού Πρωταθλήματος, το άρθρο 16 Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος και το άρθρο 34 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού αγωνιστικής περιόδου 2010-2011) σε κάθε περίπτωση μη θεώρησης εισιτηρίων ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αγωνιστεί κόντρα στον Ηλυσιακό χωρίς τους φιλάθλους της, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το NOVASPORTS. Η είσοδος στον αγώνα δεν θα επιτραπεί ούτε στους κατόχους των προσκλήσεων του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε με την οποία ζήτησε συγνώμη που το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο: " Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση ν΄ ανακοινώσει ότι το αυριανό ματς με τον Ηλυσιακό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω μη θεώρησης των εισιτηρίων. Ζητάει, δε, συγνώμη από τους φιλάθλους μας".

Σαφώς, την ώρα που ο Μηνάς Γκέκος έκανε τις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ δεν είχε ακόμα μάθει για την τιμωρία της ομάδας του και αναφέρθηκε στην ενέργεια που πρέπει να βγάλει η ομάδα του στο παρκέ για να κερδίσει.

"Όπως έχω ξαναπεί, δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια για την ΑΕΚ. Πρέπει ν΄ αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία όλες τις ομάδες και κυρίως, να δίνουμε κάθε φορά το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων", επισήμανε ο Μηνάς Γκέκος και κατέληξε:

"Ο Ηλυσιακός παρουσιάζεται ανταγωνιστικός, όπως θα διαπιστώστε και από το ματς της περασμένης αγωνιστικής εναντίον του Άρη, καθώς «λύγισε» στην παράταση. Διαθέτει παίκτες με ταλέντο, με ενθουσιασμό και πάθος που φαίνεται σε κάθε αγώνα που δίνουν. Εμείς χρειάζεται να «βγάλουμε» ενέργεια, να δείξουμε διάθεση και θέληση και βεβαίως, να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη που έγιναν στα παιχνίδια με τον Πανελλήνιο και τον ΠΑΟΚ".

Τέλος, ο Περικλής Δορκοφίκης αναφέρθηκε στο ματς δηλώνοντας: "Τα πολλά λόγια είναι φτώχια… Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε όλο μας το «είναι» για την επίτευξη του στόχου. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι, αγωνιστικά και ψυχολογικά, ενώ έχουμε αφήσει πίσω μας την άσχημη εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε εναντίον του ΠΑΟΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ