ΑΡΗΣ

Ανακοίνωση του Άρη κατά της διαιτησίας

Ανακοίνωση του Άρη κατά της διαιτησίας

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει με ειρωνικό τρόπο τους ρέφερι του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. "Ο Άρης έχει αδικηθεί και στο παρελθόν, αλλά αυτήν τη φορά οι διαιτητές υπερέβαλαν εαυτούς για να ηττηθεί η ομάδα μας", αναφέρουν.

Στον Άρη "βράζουν" με την συμπεριφορά της διαιτησίας στο δεύτερο ματς της σειράς των μικρών τελικών κόντρα στην ΑΕΚ, στο οποίο και έχασαν (91-85). Σε ένα παιχνίδι που ο Δημήτρης Πρίφτης αποβλήθηκε, με τους Βασίλη Καββαδά και Ουίλ Κάμινγκς να τραυματίζονται, από το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου. Οι Θεσσαλονικείς έχουν αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις των ρέφερι, θεωρώντας πως σε αρκετές φάσεις τους αδίκησαν. Μάλιστα, έβγαλαν και σχετική ανακοίνωση, με την οποία δίνουν συγχαρητήρια στους "γκρι" με ειρωνικό τρόπο, επισημαίνοντας πως υπερέβαλαν εαυτούς για να ηττηθεί η ομάδα τους.

Η ανακοίνωση του Άρη:

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Σχινά, Μπήτη και Μαγκλογιάννη, οι οποίοι οδήγησαν τη σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ εκεί που έπρεπε, στο 2-0.

Ο ΑΡΗΣ έχει αδικηθεί και στο (πρόσφατο και μη) παρελθόν, όμως αυτήν τη φορά οι τρεις διαιτητές χρειάστηκε να υπερβάλλουν εαυτούς για να ηττηθεί η ομάδα μας, αφού ούτε η αποβολή του προπονητή μας, ούτε η διακομιδή του Will Cummings στο νοσοκομείο, ούτε ο νέος τραυματισμός του Βασίλη Καββαδά φαίνονταν ικανοί παράγοντες για να λυγίσουν τους παίκτες μας, οι οποίοι πήραν διαφορά 10 πόντων στον αγώνα και την είδαν να εξανεμίζεται με τρόπο μαγικό...

Θέλουμε πραγματικά να συγχαρούμε και τους παίκτες μας, που κατάφεραν να ολοκληρώσουν έναν αγώνα ο οποίος εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία.

Κι όλα αυτά, σε μία σειρά που ως μοναδικό έπαθλο έχει το γόητρο. Δε θέλουμε ούτε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε αν οι αγώνες αυτοί έκριναν κάτι πιο ουσιαστικό.

Δε θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν και θα παλέψουμε για τη νίκη το Σάββατο στο «Νίκος Γκάλης», ακόμα κι αν η έκβαση της σειράς είναι (προ)αποφασισμένη…"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ