ΑΡΗΣ

Αναζήτηση σε διπλό μέτωπο

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΡΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης σε συνεργασία με τον τεχνικό της, Σαρόν Ντρούκερ, από το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, για την πρεμιέρα της Α1, αύξησαν τους ρυθμούς εύρεσης των αντικαταστατών των Πιέρ Πιρς και Μπράιαντ Ντάνστον.

Οι δύο Αμερικανοί δεν έχουν καταφέρει να πείσουν με την απόδοσή τους από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη και ακόμη περισσότερο από την έναρξη των φιλικών, αλλά και των επίσημων παιχνιδιών σε Ελλάδα – Πρωτάθλημα και Κύπελλο – αλλά και Ευρώπη, για τα προκριματικά του Eurocup με την Ακαντέμικ.

Για τον λόγο αυτό η απόφαση εύρεσης των αντικαταστατών τους θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη όσο και αν ο Ντρούκερ στήριζε και τους δύο τόσο με τοποθετήσεις του όσο και ειδικότερα τον Πιρς με την συνολική του στάση.

Όπως και να έχει ειδικότερα η επιλογή του αλλά και του Ντάνστον φάνηκε από την αρχή ότι έκρυβε το δικό της ρίσκο για μία ομάδα όπως ο Άρης με την παρουσία και των δύο να φαντάζει ως πολυτέλεια ειδικότερα από την στιγμή που οι συνολικές τους απολαβές σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται στις 170.000 δολάρια.

Αντίθετα με τον Πι Τζέι Τάκερ που όχι απλώς έχει εγκλιματιστεί αλλά και έχει προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής δικαιολογώντας τις περγαμηνές που τον ακολούθησαν κατά την απόκτησή του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη σε δηλώσεις του όσον αφορά το γεγονός ότι οι Έλληνες συμπαίκτες του μέλη του ΠΣΑΚ δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό του Σαββάτου τόνισε: " Σεβόμαστε την θέση των ελλήνων αθλητών. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να αγωνιστούν για κάτι καλύτερο όχι μόνο για αυτούς αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ.

Μίλησα μαζί τους και μου εξήγησαν γιατί αγωνίζονται και γιατί οδηγήθηκαν να κάνουν απεργία. Δεν με ενδιέφερε τι θα έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Εμένα με ένοιαζε πριν τον αγώνα τι θα έκαναν οι συμπαίκτες μου. Πως θα παρατασσόταν η ομάδα μου και πως θα παίζαμε εμείς".

Ο Τάκερ αναφερόμενος και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του δήλωσε: " Είμαστε ακόμα στην περίοδο προετοιμασίας. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και διορθώνουμε τις αδυναμίες στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από ότι δείξαμε σε παλιότερα παιχνίδια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ