ΑΡΗΣ

Από τα λόγια στην πράξη

Από τα λόγια στην πράξη
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στην Λαμία με τον Πανελλήνιο άφησε να εννοηθεί πως δεν τίθεται θέμα κάποιας αλλαγής στο ρόστερ μέχρι το τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Ισραηλινός προπονητής του Άρη θα δικαιωθεί στο πέρας των ημερών ή αν ότι είπε είχε να κάνει για να σβήσει με τον δικό του τρόπο τα σύννεφα που έχουνε δημιουργηθεί για τους Πιέρ Πιρς και Μπράιαντ Ντάνστον.

" Αυτή είναι η ομάδα και έτσι θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ". Τάδε έφη ο Ντρούκερ σε ερώτηση στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης επί του Πανελληνίου στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας για το τι μέλλει γενέσθαι με τους δύο Αμερικανούς. Τους Πιρς και Ντάνστον.

Ωστόσο από την περασμένη εβδομάδα αλλά και μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα στην Λαμία ο Ντρούκερ σε συνεργασία με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης συνεχίζουν την αναζήτηση των καλύτερων δυνατών λύσεων τόσο για την θέση του πλέι μέικερ με δυνατότητα στο σκοράρισμα όσο και για τις δύο ρακέτες από την αμερικάνικη αγορά.

Ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα μέσα της περασμένης εβδομάδας απέρριψε τον Αμερικανό πλέι μέικερ Πι Τζέι Στρόμπερι θεωρώντας πως δεν έχει καλό σουτ και δύο μέρες μετά συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Σκαβολίνι.

Την ίδια ώρα ελεύθερος συνεχίζει να παραμένει ο Κέρτις Τζερέλς που είχε αποτελέσει από τις βασικές επιλογές του Ντρούκερ από την κοινή τους παρουσία στο καλοκαιρινό καμπ του Λας Βέγκας με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Χατζηβρέττας: "Στο μυαλό μου μόνο η νίκη"

Στη φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και την προσωπική του απόδοση στάθηκε ο Νίκος Χατζηβρέττας: " Φέτος ο προπονητής μού έχει ζητήσει να σουτάρω, να είμαι πιο επιθετικός και αυτό κάνω. Η ομάδα είναι το πιο σημαντικό και το πώς θα καταφέρει να κερδίσει".

"Δεν είναι ποιος θα βάλει τους πόντους και τα καλάθια. Έχω φτάσει σε μια ηλικία που δεν τα σκέφτομαι αυτά. Ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής αυτό θα κάνω και ο τεχνικός μας μου ζητάει να σουτάρω".

"Από την αρχή του αγώνα αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Όταν βάζεις ένα σουτ, είναι πιο εύκολο να μπουν και τα υπόλοιπα, όπως και τελικά έγινε. Με τον Πανελλήνιο τα έβαλα εγώ, στο επόμενο ματς θα είναι κάποιος άλλος. Δεν έγινε και τίποτα φοβερό".

Τέλος, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είπε: "Τέλος καλό όλα καλά και τώρα έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και θέλουμε τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο περσινό ματς. Γενικότερα ήταν μια περίεργη χρονιά, με πολλές αλλαγές και κανείς δε θέλει να τη θυμάται".

"Ο αγώνας στο Αλεξάνδρειο θα είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με τον περσινό. Σαφώς και θέλουμε πολύ τη νίκη, περισσότερο για να τη χαρίσουμε στον κόσμο μας και να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ