ΑΡΗΣ

Δέδας: "Νίκη με καλή εμφάνιση"

Δέδας: "Νίκη με καλή εμφάνιση"
Ομαδική

Ο βοηθός του Σαρόν Ντρούκερ στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Στέφανος Δέδας, τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τον αγώνα της Τρίτης (07/12, 21:00) κόντρα στην Τσεντεβίτα για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Eurocup.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο βοηθός προπονητή των "κιτρίνων" επισήμανε: " Η Τσεντεβίτα είναι μια ομάδα που τη γνωρίζουμε καλά καθώς παίξαμε πριν λίγες μέρες".

" Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της περασμένης εβδομάδας στο Ζάγκρεμπ και αυτό γιατί ο Ταπούτος επιστρέφει, έχουμε την προσθήκη του Μπράουν. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι το ταξίδι επιβαρύνει την δική τους ομάδα αυτή τη φορά".

Για να συνεχίσει: " Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει επιστρέψει και ο Μπάζνταριτς ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου αγωνίστηκε εναντίον της Νίμπουργκ για την Αδριατική Λίγκα, ένας παίκτης που δεν έπαιξε στο δικό μας αγώνα".

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά της κροατικής Τσεντεβίτα, ο κ. Δέδας τόνισε: " Πρόκειται για μια κλασική ομάδα πρώην Γιουγκοσλαβικής σχολής, με χαρακτηριστικά την κυκλοφορία της μπάλας, περιφερειακά σουτ αλλά και με ισορροπία στο παιχνίδι τους καθώς διαθέτει αξιόπιστο insidegame που στηρίζεται από τους καλούς σουτέρ. Η Τσεντεβίτα προέρχεται από νίκη στην Αδριατική Λίγκα κόντρα στη Νίμπουργκ φτάνοντας στις 6 νίκες στα δέκα παιχνίδια".

"Το γεγονός ότι έχει θετικό πρόσημο στα αποτελέσματά της η Τσεντεβίτα τόσο στο Eurocup(2ν.-1ήτ.) όσο και στην Αδριατική Λίγκα(6ν., 4ήτ.) και σε συνδυασμό ότι έχει πετύχει νίκες εκτός έδρας ,με τελευταία και σημαντική αυτή της Αζοφμάς, καθιστά τον αντίπαλο επικίνδυνο".

"Έχουμε πεισμώσει από την ήττα μας στην Κροατία αλλά ευτυχώς έχουμε πολύ γρήγορα την ευκαιρία να καλύψουμε την ήττα με μια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί και με νικηφόρο αποτέλεσμα", κατέληξε ο Δέδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ