ΑΡΗΣ

Εκ νέου προβάδισμα Αλεξανδρή

Εκ νέου προβάδισμα Αλεξανδρή
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δείχνει να αποκτά τις τελευταίες ώρες προβάδισμα στο να αποτελέσει τον τεχνικό του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μέχρι χθες μπορεί ως επικρατέστερο σενάριο να φάνταζε αυτό του Φώτη Τακιανού στην θέση του προπονητή με τεχνικό διευθυντή τον Μίλαν Μίνιτς και τον Αλεξανδρή να αποτελεί αουτσάιντερ.

Ωστόσο η χθεσινή πρωινή (14/07) εξέλιξη στο Μαρούσι όπου ουσιαστικά ισοδυναμούσε με αποχώρηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή από την θέση του προπονητή και του Βασίλη Κωνσταντίνου από αυτήν του προέδρου της ΚΑΕ τον έφερε και πάλι στο προσκήνιο.

Και όπως φάνηκε όχι απλά στο προσκήνιο αλλά ακόμη και σε θέση οδηγού εν όψει του σημερινού προγραμματισμένου νέου δ.σ. των μελών της ΚΑΕ Άρης, εξαιτίας των απαιτήσεων του Μίλαν Μίνιτς, που ήταν να ξεκινήσει στις 14:00 στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο.

Ένα δ.σ. που ουσιαστικά θα αποτελέσει συνέχεια του Δ.Σ. της Τετάρτης (13/07) που είχε ολοκληρωθεί χωρίς ουσιαστικά αποτέλεσμα στο θέμα του νέου προπονητή αφού δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Στο συγκεκριμένο και σύμφωνα με ότι διέρρευσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, και ο αντιπρόεδρός της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Κουιμτζής, είχανε ταχθεί υπέρ του διδύμου Τακιανού και Μίνιτς.

Μία άποψη όμως που δεν βρήκε σύμφωνα τα υπόλοιπα μέλη του που είχανε πάντα στο μυαλό τους τον Αλεξανδρή και για αυτό εξάλλου ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης του είχε τηλεφωνήσει το πρωί της Δευτέρας (11/07) χωρίς όμως να του καταθέσει κάποια πρόταση.

Σε ένα τηλεφώνημα όπου ο Έλληνας τεχνικός δεν ήταν σε καμία περίπτωση αρνητικός στο να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του Άρη για δεύτερη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2003 αλλά περίμενε να ακούσει κάποια συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας.

Κάτι όμως που δεν έγινε σε αντίθεση με την περίπτωση του Τακιανού όπου ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έκανε κουβέντα με τον νυν τεχνικό του ΚΑΟΔ για συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας και συνάμα ξεκίνησε τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κι όσο για τις αρνήσεις που τέθηκαν στο Δ.Σ. της Τετάρτης σχετικά με το δίδυμο δεν είχανε να κάνουνε τόσο με την περίπτωση του Μίνιτς όσο με αυτήν του Τακιανού με τον εκπρόσωπο του ΑΣ Άρης στην ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, σύμφωνα με ότι διέρρευσε να ανέφερε το όνομα του Νίκου Δημητρίου.

Του προπονητή της εφηβικής ομάδας του Άρη που στο παρελθόν είχε βρεθεί στην πρώτη ομάδα του Άρη το καλοκαίρι του 2000 ως συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα και προ ημερών υπό τις οδηγίες του η εφηβική ομάδα του Άρη κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αυτό πλέον που απομένει να φανεί είναι αν στο σημερινό Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης και με δεδομένο να μην προχωράει η παρουσία του Μίνιτς στην θέση του τεχνικού διευθυντή εξαιτίας των υψηλών του απαιτήσεων θα προταχθεί παρόλα αυτά η περίπτωση Τακιανού ή αυτή του Αλεξανδρή.

Αμφότεροι πάντως δείχνουν έτοιμοι να σηκώσουν τα μανίκια και να αναλάβουν δράση γνωρίζοντας πως θα έχουνε να διαχειριστούν ένα στενό μπάτζετ που έχει οριοθετηθεί με ουκ ολίγες κινήσεις όμως που είναι να γίνουνε για την συγκρότηση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ένα ρόστερ όπου μετά την χθεσινή απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με εξώδικό που απέστειλε στον εκπρόσωπο του Κώστα Χαραλαμπίδη να τον αφήσει ελεύθερο υπάρχουνε τρία συμβόλαια που είναι σε ισχύ και να είναι αυτά των Χρήστου Ταπούτου, Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη αλλά και θα βρίσκονται και νεαροί παίκτες όπως οι Μποχωρίδης και Βεζένκοφ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ