ΑΡΗΣ

Επιμένει για Ούντριχ

Επιμένει για Ούντριχ
Ταπούτος

Από την στιγμή που στην ΚΑΕ Άρης αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη το βάρος έπεσε στον Σάμο Ούντριχ.

Ο 31χρονος διεθνής Σλοβένος που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του στην Κωνσταντινούπολη και στο Μουντομπάσκετ, μπορεί να μην είναι γκαρντ που μπορεί να παίζει και πλέι μέικερ αλλά χωρίς αμφιβολία πρόκειται για έναν αξιόλογο σμολ φόργουορντ.

Για τον λόγο αυτό και για την περαιτέρω ενίσχυση της περιφέρειάς του ο Σαρόν Ντρούκερ όπως επιθυμεί με δύο ακόμη παίκτες συν τον Φάνη Κουμπούρα άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και όταν η κουβέντα προχώρησε όσον αφορά το οικονομικό διαπιστώθηκε μία διαφορά της τάξης των 30.000 ευρώ ποσό που μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Χαραλαμπίδη είναι πολύ πιθανόν να καμφθεί.

Παράλληλα στον Άρη φαίνεται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία από το απόγευμα της Πέμπτης και με τον Αμερικανό με ιρλανδικό διαβατήριο γκαρντ Ντόνι Μακ Γκραθ ο οποίος έχει αγωνιστεί δις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αρχικά με το Αιγάλεω την περίοδο 2008-2009 και ακολούθως την περσινή (2009-2010) με την ΑΕΚ όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος του έτους 2009 και στις αρχές του 2010 έχοντας λύσει το συμβόλαιό του μεταπήδησε στην Ιταλία και την Βαρέζε.

Ωστόσο στον Άρη δείχνουν αντί του Μακ Γκραθ να προτιμούν να προχωρήσουνε στην απόκτηση του 31χρονου διεθνή Σλοβένου Σάμο Ούντριχ την ίδια ώρα που η διοίκηση της ΚΑΕ συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ζόραν Έρτσεγκ.

Δεδομένου του υψηλού συμβολαίου που έχει με την ομάδα του Πειραιά ο διεθνής Σέρβος πάουερ φόργουορντ/σέντερ στόχος της ΚΑΕ Άρης είναι η απόκτησή του με την μορφή δανεισμού. Όπως ακριβώς είχε αγωνιστεί και πέρσι ο Έρτσεγκ στον Πανιώνιο.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του στο Μπόρμιο της Ιταλίας με τον Ντρούκερ να έχει την ευκαιρία το βράδυ να δει τους παίκτες στο δεύτερο φιλικό τους. Αντίπαλος τη φορά αυτή θα είναι μετά την ρωσική Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης η τουρκική Εφές Πίλσεν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ