ΑΡΗΣ

Με Πιρς στην Σόφια

Με Πιρς στην Σόφια
Ομαδική INTIME SPORTS

Παρόντος του Πιέρ Πιρς θα ταξιδέψει οδικώς αύριο το πρωί (28/09, 09:00) για την Σόφια της Βουλγαρίας η αποστολή του Άρη εν όψει του πρώτου παιχνιδιού της Τετάρτης με την Λουκόιλ Ακαντέμικ (29/09, 18:00) στο πλαίσιο του της προκριματικής φάσης του Eurocup.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ συμμετείχε κανονικά στις δύο προπονήσεις της σημερινής ημέρας του Άρη υπό τις οδηγίες του Σαρόν Ντρούκερ στο Αλεξάνδρειο δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον είχε ταλαιπωρήσει τις τελευταίες τρεις σχεδόν εβδομάδες.

Ο Ισραηλινός προπονητής του Άρη θα έχει στην διάθεση του τους εξής παίκτες: Πιέρ Πιρς, Μπράιαντ Ντάνστον, Χρήστο Ταπούτο. Πι Τζέι Τάκερ, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Νίκο Χατζηβρέττα, Κώστα Χαραλαμπίδη, Γάϊο Σκορδίλη, Φάνη Κουμπούρα, Ντέγιαν Μπορόβνιακ και Λίνο Χρυσικόπουλο με στόχο το πρώτο βήμα της πρόκρισης στους ομίλους του Eurocup.

Από την πλευρά του ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ μετά το τέλος του παιχνιδιού του Σαββάτου και της νίκης πρόκρισης επί του Περιστερίου αναφερόμενος στην πρώτη μάχη με την Ακαντέμικ για τα προκριματικά του Eurocup το απόγευμα της Τετάρτης στην Σόφια είπε: " Το καλό είναι ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο με την Ακαντέμικ για τα προκριματικά του Eurocup. Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπου θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί".

Κατά τα άλλα και όσον αφορά τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Δημήτρη Βεργίνη μετά τον τραυματισμό του διεθνή πλέι μέικερ του Άρη στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Περιστέρι όπου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού; Η πρώτη και ίσως μοναδική επιλογή την στιγμή αυτή είναι ο Κώστας Σλούκας.

Για τον λόγο αυτό στο περιθώριο του Σαββατιάτικου παιχνιδιού είχε υπάρξει η πρώτη επαφή από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με αυτήν της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να ακολουθήσει χθες το πρωί τηλεφώνημα του Ντρούκερ με τον 20χρονο διεθνή πλέι μέικερ.

Ο αποκλεισμός του εξάλλου από την αποστολή της ομάδας του Πειραιά στα πλαίσια του ταξιδιού της στην Τουρκία για την συμμετοχή της στο τουρνουά της Μπάνβιτ αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στην περίπτωσή του το τρέχον 48ωρο.

Κι αν η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι εκείνη που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το αν και που θα δώσει τον Σλούκα με την μορφή δανεισμού εν όψει της προσεχής αγωνιστικής περιόδου στον Άρη είναι αισιόδοξοι. Τόσο που θεωρούνε ότι είναι θέμα χρόνου η απόκτησή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ