ΑΡΗΣ

Μπορόβνιακ: "Να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί"

Μπορόβνιακ: "Να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί"
Μπορόβνιακ INTIME SPORTS

Στη νίκη του Άρη επί της κροατικής Τσεντεβίτα στο Αλεξάνδρειο για την 4η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup, τη συνέχεια της μάχης για την πρόκριση και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ.

Ο Σέρβος φόργουορντ – σέντερ του Άρη μίλησε ακόμη για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τον νεαποκτηθέντα Αμερικανό Μπόμπι Μπράουν αλλά και τον Γάιο Σκορδίλη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην νίκη επί της Τσεντεβίτα (85-76), λέγοντας: " Ήταν σημαντική νίκη. Ειδικά επειδή είχαμε χάσαμε μέσα στην Τσεντεβίτα. Επίσης, καλύψαμε την διαφορά και τώρα έχουμε το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ήταν δύσκολο παιχνίδι".

"Η αντίπαλη ομάδα ήρθε να παίξει χωρίς άγχος, καθώς δεν την πειράζει αν αποκλειστεί. Σε ορισμένα σημεία του αγώνα ξεφεύγαμε με δέκα πόντους, έπειτα μας έφταναν. Τελικά καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Το κλειδί ήταν η άμυνα μας. Καταφέραμε να τους κρατήσουμε σε χαμηλούς πόντους και πλέον έχουμε το πάνω χέρι".

Για τους εναπομείναντες αγώνες στον όμιλο του Eurocup με τις Αζόμφας και Χάποελ, σχολίασε: " Ξέρουμε καλά τις δύο ομάδες. Τις κερδίσαμε στους πρώτους αγώνες και μπορούμε να το κάνουμε ξανά. Είναι σημαντική η πρώτη θέση του ομίλου για εμάς. Υπολογίζουμε την διοργάνωση. Χρειαζόμαστε την πρώτη θέση, γιατί οι ομάδες που συμμετέχουν είναι δύσκολες και θέλουμε να έχουμε μια καλή κλήρωση".

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας, υποστήριξε: " Δεν έχει εξήγηση. Δεν το περιμέναμε να χάσουμε παιχνίδια που τα θεωρούσαμε εύκολα. Ήταν εκτός προγράμματος. Μάλλον ήταν θέμα κακής μέρας. Θα έπρεπε κάποια παιχνίδια να τα είχαμε πάρει. Πάντως είμαστε οικογένεια. Μιλάμε στις δύσκολες στιγμές. Υπάρχουν φιλίες στην ομάδα και κανείς δεν έχει πρόβλημα με κανέναν. Πρέπει να δείξουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο και να παίρνουμε τα παιχνίδια".

Για τον επόμενο αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σημείωσε: " Ο καθένας γνωρίζει ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες του και ποιες οι δικές μας. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Αν μας βγει το παιχνίδι έχει καλώς, αλλιώς δε θα τα "βάψουμε" μαύρα. Το μπάσκετ γι’ αυτό είναι ωραίο. Όποιος βρεθεί σε καλή μέρα, τότε μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλο".

Για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη, υπογράμμισε: " Ήξερα για τον κόσμο του Άρη. Τώρα το διαπίστωσα. Θα προτιμούσα, όμως, το γήπεδο να ήταν γεμάτο. Όμως και αυτούς που έρχονται, θέλω να τους ευχαριστήσω. Ίσως με μια καλή πορεία στην Ευρώπη μπορεί να τους κάνουμε να έρθουν και να μας στηρίξουν".

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Μπόμπι Μπράουν, ανέφερε: " Είναι πολύ καλός τύπος και καλό παιδί. Έχει δεθεί με την ομάδα. Είναι πολύ καλός παίκτης. Έχει πολύ καλή πάσα και σουτ. Δείχνει ότι έχει δεθεί με την ομάδα και είναι έτοιμος να προσφέρει πολλά στον σύλλογο".

Τέλος, για τον Γάιο Σκορδίλη, τόνισε: " Δίνει ενέργεια στην ομάδα. Χρειαζόμαστε τέτοια στοιχεία. Τα θέλουμε αυτά. Έχουμε πολλά παιχνίδια στην συνέχεια και πρέπει όλοι οι παίκτες να προσφέρουν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ