ΑΡΗΣ

Ντρούκερ: "Τον ίδιο ρυθμό"

Ντρούκερ: "Τον ίδιο ρυθμό"
INTIME SPORTS

Το νικηφόρο σερί του σε πρωτάθλημα και Eurocup θέλει να συνεχίσει και το Σάββατο το απόγευμα ο Άρης που υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο το Περιστέρι (20/11, 17:00).

Το ευχάριστο για τον Σαρόν Ντρούκερ είναι ότι πέραν του τραυματία Δημήτρη Βεργίνη δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα με τους υπόλοιπους παίκτες του των οποίων η ψυχολογία είναι δικαιολογημένα ανεβασμένη από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

"Θέλουμε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό και γενικότερα αυτό που παρουσιάζουμε σαν ομάδα έως τώρα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο", σημείωσε ο τεχνικός του Άρη στην αρχική του τοποθέτηση στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για το πώς επιθυμεί να παρουσιάζονται οι παίκτες του είπε: "Πρέπει να δίνουμε κάθε φορά την ίδια «μάχη» μέσα στο γήπεδο. Προετοιμαζόμαστε για το συγκεκριμένο ματς ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι να το κερδίσουμε".

Στις συνεχόμενες νίκες στάθηκε και ο Κώστας Σλούκας λέγοντας: "Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι σε κάθε αγώνα".

Ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη φρόντισε να διευκρινίσει ότι: " Το αυριανό παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι δεν έχει καμία ομοιότητα με το ματς του Κυπέλλου. Και οι δυο ομάδες έχουν βελτιωθεί σε σχέση με εκείνον τον αγώνα. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ