ΑΡΗΣ

Προτιμά Ούντριχ από ΜακΓκραθ

Προτιμά Ούντριχ από ΜακΓκραθ
Ούντριχ INTIME SPORTS

Η απόσυρση του ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη έφερε την ΚΑΕ Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες, να τα έχει βρει σε όλα με τον Ντόνι Μακ Γκραθ αλλά να προτιμά τον Σάμο Ούντριχ.

Από τη στιγμή που οι άνθρωποι της διοίκησης πληροφορήθηκαν ότι για να λυθεί το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ με τον Πανελλήνιο, πρέπει να καταβληθούν 50.000€, έκαναν πίσω και κατευθύνθηκαν σε άλλες λύσεις.

Θέλοντας να μην χάσει άλλον χρόνο κι έχοντας καλύψει τις θέσεις των τριών ξένων με τους Αμερικανούς – Πιρς, Ντάνστον και Τάκερ – η διοίκηση έστρεψε την προσοχή τους στην κοινοτική αγορά.

Η περίπτωση του Μακ Γκραθ ήταν γνώριμη αφού πρόκειται για έναν παίκτη που έχει προταθεί εδώ και πολλές μέρες και από την στιγμή που παραμένει ελεύθερος επανήλθε στο προσκήνιο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει υπάρξει και μία προφορική συμφωνία με τον Αμερικανό με ιρλανδικό διαβατήριο γκαρντ που έχει αγωνιστεί δις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αρχικά με το Αιγάλεω την περίοδο 2008-2009 και ακολούθως την περσινή (2009-2010) με την ΑΕΚ όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος του έτους 2009 και στις αρχές του 2010 έχοντας λύσει το συμβόλαιό του μεταπήδησε στην Ιταλία και την Βαρέζε.

Ωστόσο στον Άρη δείχνουν αντί του Μακ Γκραθ να προτιμούν να προχωρήσουνε στην απόκτηση του 31χρονου διεθνή Σλοβένου Σάμο Ούντριχ που έχει προταθεί και έχει ανάψει το πράσινο φως ο Ντρούκερ.

Εξάλλου πρόκειται για έναν παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκα, όπου αγωνίστηκε και πέρσι με την Τσιμπόνα, ενώ τα τέσσερα χρόνια που είχαν προηγηθεί είχε βρεθεί στην ισπανική λίγκα με τις φανέλες των Τζιρόνα (2005-2006), Γρανάδα (2006-2008) και Εστουντιάντες (2008-2009).

Σε περίπτωση λοιπόν που βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό μεταξύ της ΚΑΕ Άρης και του Ούντριχ δεν αποκλείεται ο διεθνής Σλοβένος σμολ φόργουορντ να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη στο Μπόρμιο της Ιταλίας.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης τις τελευταίες μέρες προτάθηκε ο διεθνής Κροάτης γκαρντ Νταβόρ Κους για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού από την Μπενετόν Τρεβίζο αλλά και ο πρώην Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού Μίλος Βούγιανιτς.

Από την πλευρά της όμως δείχνει να έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση του Ούντριχ και ακολούθως του Μακ Γκραθ ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του διεθνή σέρβου πάουερ φόργουορντ/σέντερ Ζόραν Έρτσεγκ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ