ΑΡΗΣ

Σλούκας: "Μεγάλωσα με τον Άρη"

Σλούκας: "Μεγάλωσα με τον Άρη"

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη, Κώστας Σλούκας, τόνισε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κυνηγήσει τις πιθανότητές της μέχρι τέλους στο φετινό Eurocup.

Ο 20χρονος γκαρντ του Άρη στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 στάθηκε στην χθεσινή νίκη επί της κροατικής Τσεντεβίτα στο Αλεξάνδρειο, στο ελληνικό στοιχείο της φετινής ομάδας, στο ότι ο Γάιος Σκορδίλης έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής αλλά και στον νεαποκτηθέντα Αμερικανό Μπόμπι Μπράουν.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Σλούκας για την χθεσινή νίκη επί της Τσεντεβίτα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup υπογράμμισε: " Το σημαντικό στο χθεσινό παιχνίδι με την Τσεντεβίτα ήταν η νίκη, η οποία τελικά ήρθε δύσκολα".

" Ένα, επίσης, πολύ σημαντικό στοιχείο ήταν ότι πήραμε τη διαφορά που θέλαμε και είμαστε πάνω από πάνω την Τσεντεβίτα βαθμολογικά, σε περίπτωση ισοβαθμίας» και συνέχισε αναφορικά με την αντίσταση που προέβαλλε η κροατική ομάδα: «Οι αντίπαλοί μας είχαν σημαντικές ελλείψεις, αλλά γνωρίζαμε ότι δε θα ερχόταν για να χάσει και αυτό φάνηκε. Εμείς, όμως, ήμασταν ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία και κερδίσαμε".

Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας στην Ευρώπη, ο Σλούκας σημείωσε: " Η πρώτη θέση του ομίλου ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Από εδώ και πέρα, με μία νίκη κατακτάμε την πρώτη θέση και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να φτάσουμε έως το τέλος".

" Εμείς έχουμε θέσεις του στόχους μας, θέλουμε να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και βλέπουμε. Γιατί όχι, να μην κάνουμε και μία καλή πορεία μέχρι το τέλος του Eurocup. Όλα είναι ανοικτά, πάντως. Μέσα από τη σκληρή δουλειά, τις προπονήσεις και τη βοήθεια του κόουτς, θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε".

Σχολιάζοντας την παρουσία του στο ρόστερ του Άρη, ο Θεσσαλονικιός γκαρντ τόνισε: " Είμαι περίπου δύο μήνες στην ομάδα, έχω ξαναπεί ότι δεν έκανα προετοιμασία με τον Άρη, αλλά σιγά- σιγά προσαρμόζομαι με τα δεδομένα. Από εκεί και πέρα, κάνω ό,τι μου ζητάει ο κόουτς, δίνοντας το καλύτερο που μπορώ".

"Ο Άρης είναι ομάδα της Θεσσαλονίκης και εγώ μεγάλωσα σε αυτήν την πόλη, μεγάλωσα με τον Άρη. Δεν είναι κάτι το διαφορετικό για μένα, όμως, το να αγωνίζομαι στον Άρη. Είμαι επαγγελματίας και σαν επαγγελματίας κοιτά το συμφέρον της ομάδας μου".

Σχετικά με το ότι η ομάδα του Σαρόν Ντρούκερ βασίζεται στο ελληνικό στοιχείο, ο νεαρός παίκτης είχε να πει: " Αυτό νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Μπορώ να πω ότι έχουμε δύο κατηγορίες Ελλήνων, τους έμπειρους, όπως είναι ο Χατζηβρέττας, ο Χαραλαμπίδης και ο Ταπούτος, αλλά και τους νεαρότερους, όπως ο Λίνος που συμβάλλει πολύ στην ομάδα. Αυτό νομίζω ότι αυτό πρέπει να εφραμοστεί και στις υπόλοιπες ομάδες".

Για τον Γάιο Σκορδίλη και για το γεγονός ότι λαμβάνει πλέον χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας, είχε να πει: " Ο Γάιος ήταν πολύ καλός στο χθεσινό παιχνίδι και κερδίζει σταδιακά την εμπιστοσύνη του προπονητή. Είναι μικρός στην ηλικία, αλλά μπορεί να βοηθήσει και έχει μεγαλώσει στην ομάδα του Άρη".

Κάνοντας το σχόλιό του για τους οπαδούς του Άρη και την προσέλευσή τους στο Παλέ, τόνισε: " Το γήπεδο χθες δεν ήταν γεμάτο, αλλά θεωρώ ότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και ελπίζω να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος στο γήπεδο".

Για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό (11/12, 17:00), προσέθεσε: " Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη δύναμη, αλλά είμαστε κι εμείς μεγάλη ομάδα. Θα πάμε να παίξουμε και γιατί όχι, αν μπορέσουμε να κλέψουμε και το παιχνίδι. Το θέμα είναι να μείνουμε μέσα στον αγώνα".

Τέλος, για τον Μπόμπυ Μπράουν, τον νεοαποκτηθέντα Αμερικανό γκαρντ του Άρη, ο Σλούκας δήλωσε: " Χρειάζεται λίγο χρόνο, ώστε να προσαρμοστεί, αλλά είναι εξαιρετικό ταλέντο, ικανός σκόρερ και ξέρει να δημιουργεί. Νομίζω ότι είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ