ΑΡΗΣ

Συνάντηση με Βαν Ρόσομ και Φέιζον

Συνάντηση με Βαν Ρόσομ και Φέιζον
Βαν Ρόσομ

Το Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ συνάντηση ανάμεσα στον Σαρόν Ντρούκερ και τους Σαμ Βαν Ρόσομ και Μάρκους Φέιζον που ενδιαφέρουν τον Άρη.

Συνάντηση με τους Σαμ Βαν Ρόσομ και Μάρκους Φέιζον αναμένεται να έχει το Σάββατο στο Τελ Αβίβ ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ.

Οι δύο διεθνείς Βέλγοι βρίσκονται με την Εθνική ομάδα της χώρας τους στην πρωτεύουσα του Ισραήλ για φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του προσεχούς Ευρωμπάσκετ.

Βαν Ρόσομ και Φέιζον αποτελούν δύο από τις βασικές την στιγμή αυτή επιλογές του Ντρούκερ για τις δύο εναπομείναντες θέσεις από τις τρεις κοινοτικών στο ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισραηλινός τεχνικός την περίοδο 2007-2008 είχε συνεργαστεί με τον Βαν Ρόσοομ στην βελγική Οστάνδη. Κι όσο για τον Φέιζον έχει την εμπειρία εκτός της Ευρωλίγκα όπου αγωνίστηκε με την ισπανική Μάλαγα και από το ελληνικό πρωτάθλημα όπου αγωνίστηκε σε αυτό που ολοκληρώθηκε με την φανέλα του Περιστερίου.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης επιθυμεί να αποκτήσει τον Βαν Ρόσομ ως δανεικό από την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και τον Φέιζον με ελεύθερη μεταγραφή με τις επαφές σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Από εκεί και πέρα στόχος και επιθυμία της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης είναι στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας να πετύχει να λύσει τα συμβόλαια των Κίκι Κλαρκ και Δήμου Ντικούδη και στην συνέχεια να προχωρήσει στην φάνηκε αναπροσαρμογή αυτού με τον Νίκο Χατζηβρέττα.

Κι όσο για τους μεταγραφικούς στόχους από την ελληνική αγορά; Παραμένει ο Νίκος Μπάρλος σε αντίθεση με τον Δημήτρης Τσαλδάρης που υπέγραψε σήμερα στην ιταλική Σάσαρι ενώ από την αμερικάνικη στα πλαίσια της απόκτησης ενός ικανού σκόρερ φαίνεται να είναι πάντα στα υπόψη η περίπτωση του Λέστερ Χάτσον.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ