ΑΡΗΣ

Συνεχίζει με Ντρούκερ

Συνεχίζει με Ντρούκερ
Ντρούκερ και παίκτες INTIME SPORTS

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η παραμονή του Σαρόν Ντρούκερ στην τεχνική ηγεσία του Άρη, ως το τέλος της περιόδου.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είχε αμφισβητηθεί μετά την από τον Ίκαρο ωστόσο η απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός Ρόδου να μην λύσει το συμβόλαιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, λειτούργησε υπέρ του Ντρούκερ.

Όπως όλα δείχνουν, η διοίκηση της ΚΑΕ θα επανέλθει στη διεκδίκηση του Έλληνα τεχνικού το καλοκαίρι, όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ρόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ακόμα και μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Κολοσσός, ο Γιάννης Δαμιανίδης, επέμεινε αφού ακολούθησαν κι άλλες επαφές του τόσο με τον Σφαιρόπουλο όσο και με μέλη της διοίκησης της ομάδας της Ρόδου.

Έτσι, οι "κίτρινοι" θα πάνε στο παιχνίδι της Κυριακής εναντίον του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, με τον Ισρηλινό κόουτς στον πάγκο.

Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Τζον Τόμας. Ο 35χρονος Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ/σέντερ ακολούθησε την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα, κάτι που θα γίνει και την Πέμπτη εξαιτίας του διήμερου ρεπό που είχε δώσει ο Ισραηλινός τεχνικός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ