ΑΡΗΣ

Ταπούτος: "Όλα λειτουργούν τέλεια"

Ταπούτος: "Όλα λειτουργούν τέλεια"
Ταπούτος

Στην ταχύτητα και την καλή άμυνα θα βασιστεί ο φετινός Άρης, σύμφωνα με τον Χρήστο Ταπούτο, που έπλεξε το εγκώμιο της διοίκησης για τον άριστο τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κλήρωση του Πρωταθλήματος, χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός των επτά εντός έδρας αγώνων στον πρώτο γύρο.

" Όλα είναι σχετικά. Η πρεμιέρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για εμάς. Είναι, όμως, πολύ νωρίς ακόμα. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα και θα παλέψουμε", είπε αρχικά στον "Άρης FM 92,8".

" Στο χέρι μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι πολύ θετικό ότι καλούμαστε να δώσουμε 7 εντός έδρας αναμετρήσεις στον πρώτο γύρο, γιατί θα έχουμε την πολύτιμη βοήθεια των οπαδών μας".

Για την προετοιμασία της ομάδας, ο διεθνής 28χρονος φόργουορντ σημείωσε: " Έχουμε συμπληρώσει πέντε εβδομάδες προπονήσεων και όλα κυλάνε ομαλά. Δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ της ομάδας, που όμως θα καλυφτούν το συντομότερο δυνατό".

Αναφορικά με το προφίλ της ομάδας στο πρωτάθλημα, τόνισε: " Θεωρώ ότι θα στηριχτούμε στην ταχύτητα. Εκεί πρέπει να βασιστούμε, ενώ βέβαια πρέπει να είμαστε πιεστικοί και στην άμυνα. Νομίζω ότι ο Άρης θα παίζει γρήγορα και με πολλούς αιφνιδιασμούς. Γενικότερα, θα έχει επιθετική τάση σαν ομάδα".

Για το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους του Άρη, επεσήμανε: " Είναι ο 12ος χρόνος που παίζω επαγγελματικά μπάσκετ και μπορώ να πω με βεβαιότητα, πως είναι η πρώτη φορά που όλα λειτουργούν τέλεια. Προσωπικά, σε αυτό το κομμάτι είμαι υπερευχαριστημένος από τη διοίκηση".

Για την συνεργασία με τον Σαρόν Ντρούκερ, ο Ταπούτος δήλωσε: " Ο προπονητής μας ασχολείται πάρα πολύ, τόσο με τους έμπειρους παίκτες, όσο και με τους νεαρότερους. Μας διορθώνει και μας επιβραβεύει όποτε αυτό χρειάζεται".

Τέλος, για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ και τη στήριξη του κόσμου, είπε: " Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γενικότερα. Το όνομα του Άρη, όμως, έχει συνδυαστεί με τη θερμή παρουσία του κόσμου του. Το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο είναι μια από τις πιο δυνατές έδρες του πλανήτη".

"Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος για εμάς είναι "το Α και το Ω", για να ολοκληρώσει λέγοντας: "Από τη μέρα που επισημοποιήθηκε η συνεργασία μου με τον Άρη, σκέφτομαι μονάχα τα συναισθήματα που θα νιώσω όταν θα αγωνιστώ για πρώτη φορά μπροστά στους οπαδούς του μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ