ΑΡΗΣ

Τσαϊρέλης: "Καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο"

Τσαϊρέλης: "Καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο"
Τσαϊρέλης INTIME SPORTS

Ο διεθνής φόργουορντ του Άρη, Μιχάλης Τσαϊρέλης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για την χρονιά που φεύγει και για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του νέου έτους.

Ο Τσαϊρέλης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης (28/12) στα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και το πρώτο παιχνίδι του 2011 με το Μαρούσι στο κεκλεισμένων των θυρών Αλεξάνδρειο για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Ακόμη σε σχετική ερώτηση αναφέρθηκε και στα σκαμπανεβάσματα της μέχρι τώρα φετινής πορείας, στην μέχρι τώρα πορεία στο Eurocup ενώ στάθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Στην πρώτη του δήλωση στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο Τσαϊρέλης κλήθηκε να σχολιάσει την αναμέτρηση της Τετάρτης για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άρης λέγοντας: " Εγώ δε θα ήθελα να μιλήσω για τη διαιτησία".

" Ξέραμε τον αντίπαλο και, επίσης, ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο αντίπαλο, αλλά η δουλειά μας ήταν να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Παίξαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όμως, μετά δεν αντέξαμε. Σίγουρα, θα μπορούσε να είναι μικρότερη η διαφορά, αλλά ας μην παραβλέπουμε ότι και η δυναμική του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη.

Πεισμώσαμε πολύ στο παιχνίδι αυτό, γιατί η εικόνα της ομάδας δεν ήταν όπως στο πρώτο ματς του Πρωταθλήματος. Θέλαμε να αλλάξουμε το πρόσωπο που παρουσιάσαμε. Πέντε λεπτά μας κόστισαν, όμως, και ο Παναθηναϊκός ξέφυγε στο σκορ. Εμείς χάσαμε για λίγο τη συγκέντρωσή μας και μετά η διαφορά ξέφυγε".

Αναφορικά με το πώς θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες της ομάδας τις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, υπογράμμισε: " Είναι δύσκολη η συνέχεια για εμάς, και ιδιαίτερα στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, γιατί η ψυχολογία μας δεν είναι στα καλύτερά της. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θέλουμε μπροστά στον κόσμο μας, να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο".

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, στο Αλεξάνδρειο (05/01) και για το γεγονός ότι ο Άρης θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του, τόνισε: "Η απουσία του κόσμου μας, θα είναι μεγάλο μειονέκτημα και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι.

Οι οπαδοί μας είναι ο 6ος παίκτης για εμάς, επομένως αυτό θα πρέπει να μας πεισμώσει. Είτε το Παλέ είναι γεμάτο, είτε όχι, οι οπαδοί μάς κάνουν να νιώθουμε σα να έχει γίνει sold out. Εύχομαι, όσο περνούν τα παιχνίδια να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και το γήπεδο να γεμίζει σταδιακά περισσότερο".

Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός μίλησε για την παρουσία του Άρη στο Eurocup, λέγοντας: " Όσο περνούν τα παιχνίδια του Eurocup, το επίπεδο ανεβαίνει. Έχουμε να παίξουμε με μεγαλύτερες ομάδες, να κάνουμε πολλά ταξίδια, αλλά στην παρούσα φάση πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο κάθε αγώνας είναι τελικός για εμάς".

Για την προσωπική του απόδοση, ο παίκτης του Άρη είχε να πει: " Μέχρι στιγμής, ό,τι μου ζητά ο προπονητής, το κάνω. Αυτή είναι η δουλειά μου και η δουλειά του κάθε επαγγελματία παίκτη".

Σχολιάζοντας την παρουσία της ομάδας και την έλλειψη σταθερότητάς της, ο Τσαϊρέλης προσέθεσε: " Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά εγώ πιστεύω ότι σταδιακά θα δενόμαστε περισσότερο και θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το μόνο που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η άμυνα, γιατί όταν παίζεις καλή άμυνα, έχεις αυτοπεποίθηση και σου βγαίνει η επίθεση".

Τέλος, έστειλε τις ευχές του στον κόσμο του Άρη, υπογραμμίζοντας: " Θέλω, πάνω απ’ όλα, να ευχηθώ υγεία. Όσο για την ομάδα μας, εύχομαι το 2011 να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Αυτό είναι το σημαντικότερο για όλους μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ