ΑΡΗΣ

Χαραλαμπίδης: "Η "πεμπτουσία" του μπάσκετ"

Χαραλαμπίδης: "Η "πεμπτουσία" του μπάσκετ"
Χαραλαμπίδης INTIME SPORTS

Ο γκαρντ του Άρη, Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφέρθηκε στη νίκη της τρίτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος επί του ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο αλλά και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Χαραλαμπίδης σημείωσε στην αρχή των δηλώσεών του: " Αυτό που έζησα το Σάββατο ήταν κάτι πρωτόγνωρο και ξεχωριστό για μένα. Αυτή είναι η “πεμπτουσία” του μπάσκετ, το να παίζεις μπροστά σε τόσο κόσμο, ο οποίος σε υποστηρίζει. Αυτή είναι η ουσία του αθλητισμού".

Ο 34χρονος γκαρντ του Άρη σχολίασε για λογαριασμό του "Άρης FM 92,8", την εικόνα της ομάδας και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να πάρει μία εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ: " Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά γενικά παίξαμε ομαδικά. Βγάλαμε καλά στοιχεία στο γήπεδο, όλοι συμβάλλαμε στην άμυνα και κάναμε καλές επιθετικές ενέργειες".

" Τα παιχνίδια τα κάνεις εύκολα και δύσκολα βάσει απόδοσης. Από κάποιο σημείο και μετά, ήταν θέμα χρόνου το να καθαρίσουμε το παιχνίδι όσο πιο νωρίς μπορούσαμε. Κρατήσαμε μια διαφορά που ταίριαζε στην εικόνα που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο".

Για τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του Άρη αντιμετώπισαν το ματς, τόνισε: " Υπήρχαν κάποια "σημεία- κλειδιά" με τα οποία έπρεπε να κερδίσουμε. Η όρεξη, η ενέργεια, αλλά και η διάθεση για συνέπεια απέναντι στον κόσμο μας ήταν τα βασικά. Τα αποτελέσματα δεν είναι δεδομένα, αλλά η διάθεση είναι το κίνητρο".

" Δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε, αλλά νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα με τον Πανελλήνιο και αυτό είναι το ζητούμενο, σταδιακά να γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

" Εγώ προσωπικά στενοχωρήθηκα, γιατί μια διαφορά των 20 πόντων δεν ήταν ανέφικτη. Το ότι χαλαρώσαμε μάς στοίχισε στο να χάσουμε τη διαφορά που είχαμε δημιουργήσει. Αν συνεχίσουμε έτσι, όμως, νομίζω ότι θα μπορούμε να κοιτάμε ψηλά".

Τέλος, ο Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε και στην μοναδική παρουσία του κόσμου στο Αλεξάνδρειο, συμπληρώνοντας: " Σταδιακά θα βρίσκουμε τα πατήματα μας, αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι αυτό το αποτέλεσμα ήταν απόρροια του κόσμου που ήταν δίπλα μας".

" Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας και νομίζω ότι με την απόδοση και τη διάθεσή μας, θα τον κερδίζουμε όλο και περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ