ΑΡΗΣ

Χαρούς: "Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας"

Χαρούς: "Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας"
Ομαδική INTIME SPORTS

Ο άμεσος συνεργάτης του Σαρόν Ντρούκερ στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Ματάν Χαρούς, ανέλυσε τους αντιπάλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης στους ομίλους του Eurocup.

Κάνοντας ένα πρώτο σχόλιο για τον Δ΄ όμιλο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης σημείωσε: " Η ομάδα μας κάνει ένα νέο ξεκίνημα φέτος και μιλάμε για έναν Σύλλογο που διαθέτει παράδοση στην Ευρώπη. Από την έως τώρα εμπειρία μου, θεωρώ ότι η πρώτη φάση των ομίλων του Eurocup είναι πιο δύσκολη από αυτήν της Euroleague".

" Μας περιμένει μεγάλη πρόκληση σε αυτό το γκρουπ κι ας μην έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγαθήρια. Η Χαποέλ έχει καλή παράδοση, ενώ πέρσι αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στο Ισραήλ. Η Τσεντεβίτα και η Αζοφμάς διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες", είπε σε συνέντευξη στον "Άρης FM 92,8".

" Με αυτά τα δεδομένα, νομίζω ότι θα έχουμε ένα αρκετά δύσκολο γκρουπ", για να προσθέσει αναφορικά με τη Χαποέλ Γκιλμπόα/Γκαλίλ πως: "Ξέρουμε καλά τη συγκεκριμένη ομάδα, γιατί την είδαμε από την αρχή να αγωνίζεται. Διαθέτει ταλαντούχους παίκτες, όπως ο πόιντ γκαρντ, Γκαλ Μέκελ. Ο παίκτης αυτός με την παρουσία του κυριαρχεί και δίνει τον ρυθμό στο παιχνίδι".

" Η Χαποέλ θεωρείται από τις καλές και παραδοσιακές ομάδες. Έχει, ακόμη, τον Τάιλερ Ουίλκερσον, τον οποίο ο κόουτς τον γνωρίζει καλά, όπως και πολύ καλούς παίκτες στη θέση των φόργουορντ. Επιπλέον, διαθέτει μία καινούρια έδρα, που βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό. Στόχος τους είναι να φτάσουν στους “16”, επομένως έχουν προσδοκίες. Αν μου ζητούσατε να τους χαρακτηρίσω, θα έλεγα ότι είναι “η Παρτίζαν του Ισραήλ”. Σίγουρα μία σκληρή αντίπαλος, αλλά στερείται εμπειριών".

Σχετικά με την ουκρανική Αζοφμάς τόνισε: " Η Αζοφμάς είναι ομάδα που διαθέτει μεγάλο μπάτζετ. Ο Ρέιμελ Κάρι είναι πολύ καλός σκόρερ και ο Φρεντ Χάουζ πολύ έμπειρος, με θητεία σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκα", για να σχολιάσει εν συνεχεία για την Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ: "Είναι δύσκολη ομάδα στην έδρα της και ο προπονητής της κάνει καλή δουλειά".

"Το σύνολό τους βασίζεται σε γηγενείς καλαθοσφαιριστές, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχει μεγάλο ταλέντο σαν ομάδα. Έχουν αναπτύξει χαρακτήρα και προπονητής τους είναι ο Άτσα Πέτροβιτς, αδερφός του θρυλικού Ντράζεν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ