ΑΡΗΣ

Υπέταξε και την Εφές Πίλσεν

Υπέταξε και την Εφές Πίλσεν

Δεύτερη νίκη για τον Άρη στο Μπόρμιο της Ιταλίας, εκεί που επικράτησε 78-74 της τουρκικής Εφές Πίλσεν.

Το δύο στα δύο πέτυχε ο Άρης στα φιλικά του παιχνίδια στο Μπόρμιο της Ιταλίας κερδίζοντας την φορά αυτή μετά την ρωσική Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης την τουρκική Εφές Πίλσεν με 78-74.

Πλέον επόμενο φιλικό και τελευταίο για τον Άρη στο Μπόρμιο της Ιταλίας θα είναι μεθαύριο Δευτέρα (06/09) στις 21:00 με αντίπαλο της ομάδας του Σαρόν Ντρούκερ την τουρκική Μπάνβιτ.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 38-49, 62-62, 78-74.

Άρης (Ντρούκερ): Πιρς 6π. (1ρ., 2ασ., 2 κλ.), Χατζηβρέττας 19π. (1ρ., 3 ασ.), Ταπούτος 4π. (1ρ., 2ασ.), Ντάνστον 9 π. (5ρ., 1 ασ. 1κλ.), Τάκερ 21π. (4ρ., 4ασ. 1κλ.), Μπορόβνιακ 6π. (2ρ.), Σκορδίλης 2π. (1ρ.), Χρυσικόπουλος 3ρ., Μούρτος 2π., Τσαϊρέλης 4π. (2ρ., 2ασ.), Κουμπούρας 2π.

Πρώτοι σκόρερ για την τουρκική ομάδα ήταν οι Ρακόσεβιτς 19, Βισνιέφσκι 15, Θόρντον 10 και Ρόμπερτς 9.

Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με την Εφές Πίλσεν ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ του Άρη, Μπράιαντ Ντάνστον τόνισε: "Είχα ακούσει ότι η Εφές Πίλσεν είναι μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Αυτό δεν μας εμπόδισε να παίξουμε ώστε να τους περιορίσουμε τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Τα ποσοστά ευστοχίας τους στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλά για το λόγο αυτό βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αγωνιστήκαμε με ομαδικό πνεύμα σήμερα και αυτό είναι που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι".


Κι όσο για την δουλειά στο Μπόρμιο και τον ίδιο είπε: "Αυτό που ξέρουμε όλοι είναι ότι η παραμονή μας εδώ στο Μπόρμιο είναι μια ευκαιρία για εμάς να δουλέψουμε πάνω στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού μας και να βρούμε χημεία μεταξύ μας.

Εγώ προσωπικά νιώθω πολύ άνετα με τους προπονητές μου, με το επιτελείο της ομάδας καθώς και με τους συμπαίκτες μου τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Με εξέπληξε το γεγονός του πόσο γρήγορα έχουμε δεθεί μεταξύ μας. Βέβαια πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά το δέσιμο αυτό κάνει τα πάντα πιο εύκολα για τον καθένα από εμάς".

Το βάρος στον Ούντριχ


Στο μεταγραφικό κομμάτι στον Άρη μπορεί να έχουν ρίξει το βάρος τους στην απόκτηση του διεθνή Σλοβένου σμολ φόργουορντ Σάμο Ούντριχ αλλά κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει το τελευταίο διήμερο και με έναν ακόμη παίκτη.

Πρόκειται για τον Μανόλη Παπαμακάριο με το φλερτ της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο πρόσωπό του να αναπτύχθηκε από την στιγμή που αποσύρθηκε το ενδιαφέρον για τον Κώστα Χαραλαμπίδη του Πανελληνίου.

Αυτό σημαίνει πως στον Άρη έχουν «παγώσει» το θέμα της απόκτησης του Αμερικανού με ιρλανδικό διαβατήριο Ντόνι Μακ Γκραθ ενώ είναι πάντα «ζεστοί» για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό του διεθνή Σέρβου Ζόραν Έρτσεγκ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ