ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε τον Μπεν Σμιθ

Jacksonville's Ben Smith, left, shoots against Arizona State's Ty Abbott during the first half of a first-round NIT college NCAA basketball game on Tuesday, March 16, 2010 in Tempe, Ariz. (AP Photo/Rick Scuteri)
Σμιθ AP

Παίκτης του Ηλυσιακού για έναν χρόνο είναι από την Πέμπτη ο 23χρονος γκαρντ Μπεν Σμιθ που τελείωσε το Τζάκσονβιλ με μέσο όρο 20 πόντων.

Τον απόφοιτο του Τζάκσονβιλ Μπεν Σμιθ απέκτησε ο Ηλυσιακός που προσέθεσε στο ρόστερ του έναν χαρισματικό σκόρερ που ταυτόχρονα μπορεί να βοηθήσει πολύ και στο δημιουργικό κομμάτι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ανέφερε: " Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικάνου γκαρντ, Μπεν Σμιθ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, διάρκειας δύο ετών.

Ο Σμιθ είναι γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου του 1987, έχει ύψος 1.80 μ. και πρόκειται για έναν χαρισματικό σκόρερ αλλά και δημιουργικό παίκτη, για τον οποίο έχει πλήρη εικόνα ο Βασίλης Φραγκιάς.

Στην τελευταία του χρονιά στο Κολλέγιο (Τζάκσονβιλ), ο Σμιθ είχε κατά μέσο όρο 19,8 πόντους, 3,6 ασίστ, 3,2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, αποτελώντας εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ