ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ευχαριστούμε τους παίκτες μας"

"Ευχαριστούμε τους παίκτες μας"
INTIME SPORTS

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους Έλληνες παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι με την Καβάλα, εξέδωσε η διοίκηση του Ηλυσιακού που ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους της.

"Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ προς αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου να καταρριφθούν τα όποια κακεντρεχή σχόλια για καταξιωμένους αθλητές του συλλόγου μας, ξεκαθαρίζει ότι οφείλει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στους Έλληνες παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι-παρωδία με την Καβάλα".

Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ήταν η ομάδα που "πλήρωσε" περισσότερο από κάθε άλλη, την απεργία του ΠΣΑΚ, την οποία δεν σεβάστηκαν ούτε καν τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου των παικτών, που ελαφρά την καρδία, συμμετείχαν στους αγώνες των ομάδων τους.

Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, σε περίπτωση που οι Νίκος Χατζής, Λεωνίδας Κασελάκης αλλά και οι νεαροί Καπινιάρης, Κανονίδης και Κουκουλάς, δεν δέχονταν να αγωνιστούν, θα αντιμετώπιζε τον κίνδυνο του μηδενισμού, αφού είμαστε: Η μοναδική ομάδα που τα τελευταία έντεκα χρόνια στηρίζει τον Έλληνα παίκτη εμπράκτως, έχοντας στο ρόστερ της σταθερά τους λιγότερους αλλοδαπούς αθλητές.

Η ομάδα που στην Εθνική Ανδρών που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας, καμάρωνε για τρεις αθλητές (Φώτσης, Περπέρογλου, Βουγιούκας) βγαλμένους από τα σπλάχνα της. Η ομάδα που και φέτος διαθέτει μόλις τρεις αλλοδαπούς αθλητές.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες, έχουμε αποφασίσει πως ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ βρίσκεται πάνω απ’όλους και απ’όλα και έχοντας ιερή υποχρέωση στον κόσμο μας, δίνουμε την υπόσχεση ότι από εδώ και στο εξής, θα προστατεύσουμε την ομάδα, με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε κόστος.

Ζητάμε δε συγγνώμη, από τους φιλάθλους μας που πιθανόν να πικράθηκαν από το χθεσινό αποτέλεσμα. Δυστυχώς πέσαμε θύματα "φάρσας". Να είστε σίγουροι πως στο μέλλον θα είμαστε όλοι προσεκτικότεροι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ