ΜΠΑΣΚΕΤ

Φλεβαράκης: "Το κάτι παραπάνω"

Φλεβαράκης: "Το κάτι παραπάνω"
INTIME SPORTS

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ευελπιστεί να πανηγυρίσει ο Ηλυσιακός στο ματς της Δευτέρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο, σε ένα παιχνίδι που θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας ο Κώστας Φλεβαράκης

Στη θέση που βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Ηλυσιακός, βρισκόταν πριν από μερικές εβδομάδες ο Πανιώνιος ο οποίος βελτίωσε το αγωνιστικό του πρόσωπο με την έλευση του νέου του προπονητή και γεύτηκε τη χαρά της νίκης.

Αυτό ελπίζουν να συμβεί και στον Ηλυσιακό στον πάγκο του οποίου θα ντεμπουτάρει ο Κώστας Φλεβαράκης με όλους όσοι αγαπούν την ομάδα να ελπίζουν πως κόντρα στον Πανιώνιο θα πετύχει την πρώτη της νίκη. Ο Έλληνας προπονητής που ανέλαβε επισήμως την Τετάρτη δεν είχε παρά λίγες μέρες στη διάθεσή του για να διορθώσει ότι προλάβαινε.

"Από την πρώτη προπόνηση, δουλεύουμε πολύ καλά με τα παιδιά τα οποία δείχνουν διάθεση να αλλάξουν στιλ παιχνιδιού και να εναρμονιστούν στη δική μου φιλοσοφία. Ο κάθε προπονητής έχει διαφορετική αντίληψη και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να βελτιώσω την ομαδικότητα, την άμυνα και τη νοοτροπία στον τρόπο ανάπτυξης μας", τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Ο βασικός, ωστόσο, κανόνας μας για να αλλάξουμε την κατάσταση προς το καλύτερο είναι ο καθένας από εμάς, να δίνει το κάτι παραπάνω και ανεξαρτήτως αντιπάλου να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι".

Αναφερόμενος στον Πανιώνιο, ο Έλληνας προπονητής σχολίασε: "Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Πανιώνιος είναι η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο Ηλυσιακός έως τώρα. Ειδικά στα τελευταία τρία παιχνίδια, ο Πανιώνιος έχει δείξει σημαντική βελτίωση. Πρόκειται για ομάδα με πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ, το οποίο θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με την επιστροφή του Μακ Λίοντ.

Επίσης σημαντική είναι η παρουσία του Μπατή, που παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ, ενώ Μπάρλος και Τσιάρας, προσφέρουν τεράστια βοήθεια στο παιχνίδι, με το καλό περιφερειακό τους σουτ. Σημαντικός είναι και ο Ελονού, που κερδίζει τις μάχες μέσα στη ρακέτα με τον όγκο και το ύψος του. Γενικά, αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση και φυσικά να έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας".

Από την πλευρά του, ο Σάκης Καρύδας, υποστήριξε: "Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να κερδίσουμε για να πετύχουμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε με αξιώσεις τους στόχους μας. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη καθώς ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς δουλέψαμε καλά, είμαστε ανεβασμένοι ψυχολογικά και με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα πάρουμε τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ