ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το καλύτερο αποτέλεσμα

Για το καλύτερο αποτέλεσμα
INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός δεν έχει περιθώρια για απώλειες άλλων βαθμών από τη στιγμή που είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης.

Η απρόσμενη τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ ίσως να λειτουργήσει θετικά για τους παίκτες του Βασίλη Φραγκιά οι οποίοι αναμένεται να τα δώσουν όλα για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας.

Το ευχάριστο για τον Βασίλη Φραγκιά είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, ενώ τους καλεί να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για να είναι πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια και να κερδίσουν περισσότερα.

"Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Η ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος και πρέπει να τη σέβονται όλοι, παρά τα όποια προβλήματα της", τόνισε ο Βασίλης Φραγκιάς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και τόνισε:

"Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μας, ώστε στο μικρότερο χρονικό διάστημα να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Θέλω να για μία ακόμη φορά να τονίσω την μεγάλη συμπαράσταση της διοίκησης στην προσπάθεια μας, πολλές φορές με προσωπικό κόστος".

Από την πλευρά του, ο Λακουάν Πρόγουελ υποστήριξε: "Παρότι δεν είμαστε ακόμη απόλυτα έτοιμοι, θεωρώ ότι μέσα από τις προπονήσεις, μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και γινόμαστε καλύτεροι.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο με στόχο να παίξουμε το παιχνίδι μας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να επιβάλλει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Δουλέψαμε σωστά και ακολουθώντας τις οδηγίες του κόουτς θα παλέψουμε για το καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ