ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαντωνίου: "Κρέμασαν τον Λάζαρο"

Παπαντωνίου: "Κρέμασαν τον Λάζαρο"
Παπαντωνίου INTIME SPORTS

Τον Λάζαρο Παπαδόπουλο υπερασπίστηκε ο άσος του Ηλυσιακού Νώντας Παπαντωνίου, που τα είπε έξω από τα δόντια για τους μεγάλους παίκτες αλλά όχι ανθρώπους του ελληνικού μπάσκετ.

Ο 20χρονος άσος, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ηλυσιακός ήταν η πλέον ζημιωμένη ομάδα του Σαββατοκύριακου, αφού όχι μόνο είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες, αλλά και την αρνητική συμπεριφορά των ανθρώπων της Καβάλας.

Αναλυτικά ο Παπαντωνίου μίλησε στον "Sentra 103,3" για:

Τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στην Καβάλα: " Είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις για τη γενιά μου. Από τη μία έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στους συλλόγους, καθώς δεν υπάρχουν παίκτες, είναι δύσκολες οι εποχές κι από την άλλη βιώνουμε αυτές τις καταστάσεις. Δυστυχώς φάνηκε ότι ο Ηλυσιακός που έχει Έλληνες παίκτες στήριξε την απεργία, όμως έμεινε ξεκρέμαστος. Άλλοι έκαναν, άλλοι όχι".

Το αν ακολουθήθηκε κοινή γραμμή: " Δεν πιεστήκαμε από κανέναν. Μας είπαν ο καθένας αποφασίζει και πράττει. Προσωπικά εγώ κι ο Γαλιώτος δεν θέλαμε να παίξουμε και θέλαμε να στηρίξουμε τους συναθλητές μας και τον ΠΣΑΚ".

Τα όσα έγιναν πριν το τζάμπολ στο κλειστό της Καλαμίτσας: " Όταν είδα τους μπράβους του προέδρου της Καβάλας και τα ΜΑΤ να βγάζουν έξω τους παίκτες του Ικάρου και του Ηρακλή κι όλους αυτούς τους τσακωμούς, εγώ σαν Νώντας ένιωσα καλά που δεν έπαιξα και θυσίασα την ομάδα. Είμαστε η μόνη ομάδα που ουσιαστικά στήριξε την απεργία".

Την αντιμετώπιση που είχαν από την Καβάλα: " Ο πρόεδρος της Καβάλας ήθελε τόσο πολύ να κερδίσει το ματς. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Δεν μας σεβάστηκαν ούτε ως σύλλογο, ούτε ως αθλητές".

Το γεγονός ότι αγωνίστηκαν κάποιοι Έλληνες του Ηλυσιακού: " Έπρεπε αναγκαστικά να παίξουν οι δικοί μας Έλληνες δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς γιατί δεν συμπληρώναμε 5άδα".

Τους απεργοσπάστες: " Δυστυχώς οι συναθλητές μας που έχουν την δυνατότητα να μας στηρίξουν, λόγω ονομάτων και στην προσπάθεια που κάνει ο Λάζαρος που δεν έχει ανάγκη να το κάνει, να τον στηρίξουν είδαμε όλοι τι έκαναν".

"Αυτοί που έπρεπε να τον στηρίξουν, οι πιο παλιοί, οι φίλοι του από τις Εθνικές, τον κρέμασαν. Αφού πήραμε σαν ΠΣΑΚ την απόφαση να πάμε σε απεργία κι έγινε ό,τι έγινε, δεν υπάρχει σεβασμός κι αξιοπρέπεια".

Την προσωπική του απόφαση να μην αγωνιστεί: " Εν τέλει το θέμα είναι πως νιώθει ο καθένας μέσα του κι εγώ όταν γύρισα σπίτι μου απογοητευμένος από την ήττα και είδα ότι μας πούλησαν, ένιωσα καλά κι ακόμα καλύτερα όταν είδα την Κυριακή τα ΜΑΤ να χτυπάνε τους συναθλητές μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ