ΗΡΑΚΛΗΣ

Αγγελακόπουλος: "Σαν τον Ρωχάμη"

Αγγελακόπουλος: "Σαν τον Ρωχάμη"
Αγγελακόπουλος INTIME SPORTS

Στην παρουσία του μαζί με τους Δέσπο, Παπανικολόπουλο αλλά και επτά παίκτες του Ικάρου Σερρών, στο κλειστό της Καλαμίτσας, αναφέρθηκε ο Βασίλης Αγγελακόπουλος που μαζί με τους συναδέλφους του εκδιώχθηκαν από το παρκέ από τα ΜΑΤ.

" Πήγαμε στην Καβάλα για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και μόλις μπήκαμε στο γήπεδο ήρθανε τα ματ και μας πέταξαν έξω".

" Δεν θέλω να κατηγορήσω ούτε την ομάδα της Καβάλας ούτε κάποιους περίεργους που ήταν εκεί γιατί ένιωσα άσχημα και αυτό γιατί μας αντιμετώπισαν σαν τον Ρωχάμη και τον Παλαιοκώστα", είπε αρχικά στον Sport103 FM.

" Δεν κατηγορώ καμία από τις δύο ομάδες γιατί έχουν κάνει τις επενδύσεις τους και υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους. Εμείς όμως από την πλευρά μας έχουμε κάθε δικαίωμα να υπερασπιστούμε την απεργία και όταν μας φέρονται κατά αυτόν τον τρόπο νιώθουμε κάπως περίεργα".

Για τον Ηρακλή και το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο σημείωσε: "Ο Πανελλήνιος έχει δηλώσει από την αρχή ότι θα έρθει πλήρης. Προσωπικά θα αισθανθώ πολύ άσχημα απέναντι τους αν κατέβω και παίξω. Αυτή είναι προσωπική μου θέση αλλά έχοντας μιλήσει με κάποιους συμπαίκτες μου, ξέρω ότι έχουν την ίδια γνώμη".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ