ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεμερτζής: "Με δυνατή άμυνα στο Περιστέρι"

Δεμερτζής: "Με δυνατή άμυνα στο Περιστέρι"
Δεμερτζής INTIME SPORTS

Χωρίς τον Ματ Μπόουλντιν που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την θλάση που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στην μέση ο Ηρακλής πρόκειται να παραταχθεί την Δευτέρα (15/11) απέναντι στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Στην άκρη του πάγκου του Ηρακλή πρόκειται να καθίσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Κώστας Μέξας, μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κώστα Πιλαφίδη, χωρίς να είναι σίγουρο αν θα υπάρξει άμεσα συμφωνία με άλλον τεχνικό ή θα παραμείνει στην θέση του.

Αναφερόμενος στην παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή μετά την παραίτηση του Κώστα Πιλαφίδη σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ ο πλέι μέικερ της ομάδας, Γιάννης Δεμερτζής, υποστήριξε: " Σίγουρα η περασμένη εβδομάδα, που ήταν και η πρώτη της παραίτησης του κόουτς Πιλαφίδη, ήταν λίγο περίεργη για όλους μας αλλά φροντίσαμε με τη βοήθεια και του κόουτς Μέξα, που μας μετέφερε ηρεμία, να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας για να κερδίσουμε τον Ηλυσιακό ώστε να παραμείνουμε χωρίς απώλειες στην έδρα μας".

Όσο για το παιχνίδι της Δευτέρας στην Αθήνα με το Περιστέρι απέναντι στον γνώριμό του Αργύρη Πεδουλάκη από την κοινή του – αν και σύντομη – παρουσία στον ΠΑΟΚ είπε: " Το Περιστέρι έχει έναν καλό προπονητή που τον γνωρίζω από τη συνεργασία μας στον ΠΑΟΚ και πάντα οι ομάδες του παίζουν δυνατά".

"Κάτι το οποίο έχει φροντίσει ήδη να μας το έχει επισημάνει ο προπονητής μας. Ότι θα πρέπει και εμείς, από την πλευρά μας, να παίξουμε το ίδιο δυνατά στην άμυνά μας ώστε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα".

"Ένα στοιχείο που θα μας επιτρέψει να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό του παιχνιδιού και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Μέσα από την καλή μας άμυνα θα αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει και στην επίθεση. Να έχουμε καθαρό μυαλό και να αξιοποιήσουμε τις επιλογές που θα έχουμε".

Για το τι θα σημαίνει μία νίκη επί του Περιστερίου, ο 28χρονος πλέι μέικερ του Ηρακλή σχολίασε: " Θα είναι μία νίκη εκτός έδρας που θα αποτελεί χρυσάφι για μας ενόψει της συνέχειας και θα μας ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία. Εξάλλου είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε τον Ηλυσιακό διατηρώντας αλώβητη την έδρα μας και θα πάμε στο Περιστέρι με σαφώς λιγότερο άγχος".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ