ΗΡΑΚΛΗΣ

Διάθεση συζήτησης από Πέτροβιτς

Διάθεση συζήτησης από Πέτροβιτς
Πιλαφίδης INTIME SPORTS

Τη διαμόρφωση του ρόστερ επιμελείται ο Κώστας Πιλαφίδης που έχει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Μάριου Ματαλόν που αποτελεί πλέον τυπική διδικασία.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Κώστας Πιλαφίδης, βρισκόμενος σε καθημερινή βάση από το πρωί στο Ιβανώφειο προσπαθεί να βάλει σε μία σειρά το μπάτζετ που του έχει δοθεί στην προσπάθεια διαμόρφωσης του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος τεχνικός του "Γηραιού" εξετάζει με πολύ μεγάλη προσοχή τις λίστες των μάνατζερ που του έχουν δοθεί όλο αυτό το τελευταίο διάστημα θέλοντας χωρίς βιασύνη να προχωρήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας είχε μία συνάντηση με τον Μάριο Ματαλόν όπου του εξήγησε το πώς βλέπει τον ρόλο του στην ομάδα ως αναπληρωματικό πλέι μέικερ πετυχαίνοντας να τον κερδίσει και πλέον αυτό που απομένει είναι η διαμόρφωση των συμβολαίων.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει ήδη μία πρώτη συζήτηση με τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς για μείωση των απολαβών του συμβολαίου του για την νέα αγωνιστική περίοδο από τις 130.000 σε 50.000 ευρώ.

Ο ομογενής φόργουορντ από την πλευρά δείχνει την διάθεση παραμονής του βάση του συμβολαίου του, για αυτό εξάλλου και δεν ψάχθηκε όλο το καλοκαίρι, όχι όμως με αυτήν την μείωση.

Κατά τα άλλα ούτε σήμερα δεν λύθηκε το συμβόλαιο του Σωτήρη Καραποστόλου με την διοίκηση του Ηρακλή στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας και έχοντας ενημερωθεί από τον εκπρόσωπό του για την πρόταση του Αμαρουσίου να προχώρησε σε βελτίωση της πρότασης μείωσης που του είχε γίνει.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ