ΗΡΑΚΛΗΣ

Έβερετ: "Δεν ήμουν νευρικός"

Έβερετ: "Δεν ήμουν νευρικός"
INTIME SPORTS

Ο Τερέλ Έβερετ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, παραδέχθηκε πως δεν αισθανόταν νευρικός στα 2'' πριν το τέλος της παράτασης, στο χθεσινό παιχνίδι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανελλήνιο. Απάντηση στους "Ολυμπιονίκες" από Φώτη Θέο.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Ηρακλή μιλώντας στον sport103 FM τόνισε χαρακτηριστικά: " Δεν ήμουν νευρικός ακόμη και αν είχα 6/10 βολές μέχρι εκείνο το σημείο. Δύο βολές ήταν και σουτάρω καθημερινά πολλές".

Ο Τερέλ αναφέρθηκε και στην φάση που προηγήθηκε του φάουλ δήλωσε: " Ένιωσα τυχερός που βρέθηκα μέσα στην φάση και κέρδισα το φάουλ αφού πήρα το ριμπάουντ με αποτέλεσμα να είμαι σε θέση να δώσω την νίκη στην ομάδα μου".

Για την κατάκτηση της νίκης είπε: " Πετύχαμε σίγουρα μία σημαντική νίκη αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά αφού είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Εύχομαι εξάλλου ότι σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε την συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας".

Κι αν ο Ηρακλής πήρε την νίκη επί του Πανελληνίου τα όσα αναφέρθηκαν από τους τρεις διαιτητές στο φύλλο αγώνα μετά το τέλος του παιχνιδιού φαντάζει ιδιαίτερα επιβαρυντικό. Τόσο για την ωριαία σχεδόν διακοπή του αγώνα, την εκκένωση του γηπέδου, αλλά και ο τραυματισμός του χρονομετρητή από τα προστατευτικά πλεξιγκλάς που βρίσκονταν πάνω από την γραμματεία και τα κουνούσαν οι φίλοι της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα εξάλλου οι ιθύνοντες του Ηρακλή δεν προχώρησαν τελικά σε μήνυση κατά του Μπάιαρς παρά την οργή τους στο πρόσωπο του Αμερικανού του Πανελληνίου.

Θέος: " Ελάτε να ξαναπαίξουμε"

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Φώτης Θέος, κάλεσε τον Πανελλήνιο να ξαναπαίξει το ματς με τον Ηρακλή, απαντώντας στις διαμαρτυρίες των "Ολυμπιονικών" για τη διαιτησία.

" Επειδή μας έχουν κουράσει και εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, προτείνουμε να ξαναγίνει ο αγώνας, δέκα εναντίον δέκα, σε όποιο γήπεδο θέλουν, όποια μέρα θέλουν, όποια ώρα θέλουν, με όποια εισιτήρια για τους φιλάθλους θέλουν, και με όποιους διαιτητές θέλουν".

"Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με άσχετους, που νομίζουν ότι εδώ είναι πρωινός καφές. Όποτε θέλουν, να ξαναπαίξουμε, για να τελειώνουμε".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ