ΗΡΑΚΛΗΣ

Μέξας αν δεν μείνει ο Πιλαφίδης

Μέξας αν δεν μείνει ο Πιλαφίδης
Πιλαφίδης INTIME SPORTS

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στο Ιβανώφειο (06/11, 17:00) απόντος του Κώστα Πιλαφίδη.

Μία απουσία με την οποία ο έμπειρος τεχνικός του "Γηραιού" δείχνει να επιμένει στην θέση του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο Πιλαφίδης έχει υποβάλλει γραπτώς την παραίτησή του στην διοίκηση της ΚΑΕ από το απόγευμα της Δευτέρας (01/11) ενώ λίγες ώρες αργότερα το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ιβανωφείου όπου και αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας.

Κι αν χθες φέρεται να υπήρξανε επαφές τόσο απευθείας της διοίκησης της ΚΑΕ με τον έμπειρο τεχνικό όσο και μέσω τρίτων για επίτευξη παραμονής του κάτι τέτοιο δεν έγινε στην πράξη.

Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης (02/11) όπως είναι γνωστό η διοίκηση της ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσε σχετική γραπτή τοποθέτηση με την οποία έκανε γνωστό πως ναι μεν έχει υπάρξει η γραπτή παραίτηση του Πιλαφίδη αλλά και όχι δεν την έχει κάνει αποδεκτή.

Κάτι που ισχύει και μέχρι την στιγμή με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ηρακλής, Φώτη Θέο, να είναι κατηγορηματικός πως σε περίπτωση που τελικώς δεν μεταπειστεί ο Πιλαφίδης στην άκρη του πάγκου της ομάδας θα παραμείνει ο Μέξας φροντίζοντας με τον τρόπο αυτό να διαλύσει τα όποια σενάρια περί υποψηφίων αντικαταστατών είχανε δημιουργηθεί και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας Ιβανώφειο είναι ο Ματ Μπόουλντιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ/σμολ φόργουορντ του Ηρακλή όπως διαπιστώθηκε από το αποτέλεσμα της χθεσινής μαγνητικής στο ξεκίνημα του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ υπέστη τελικά θλάση στο δικέφαλο επιβεβαιώνοντας τους φόβους που είχαν υπάρξει από την πρώτη στιγμή.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μπόουλντιν θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες αν και μετά το συγκεκριμένο διάστημα θα εξεταστεί εκ νέου για να φανεί αν μπορεί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Από ΣΗΜΕΡΑ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ