ΗΡΑΚΛΗΣ

Μέξας: "Καθοριστικό παιχνίδι"

Μέξας: "Καθοριστικό παιχνίδι"
Μέξας INTIME SPORTS

Με τον Κώστα Μέξα να κοουτσάρει για τελευταία φορά την ομάδα ως πρώτος προπονητής, αφού στην συνέχεια θα τον διαδεχτεί ο Ντάρκο Ρούσο, ο Ηρακλής φιλοξενεί το Σάββατο στο άδειο από φιλάθλους Ιβανώφειο τον Κολοσσό Ρόδου (16:00).

Ο 47χρονος Σέρβος νέος προπονητής του Ηρακλή, Ντάρκο Ρούσο, θα βρίσκεται στο γήπεδο και θα παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του χωρίς να αποκλείεται να καθίσει και στον πάγκο της ομάδας.

Σε αυτόν δεν αποκλείεται να βρεθεί και με πολιτικά ο Ματ Μπόουλντιν με τον Αμερικανό να μην μπορεί να προσφέρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τις υπηρεσίες του μετά την θλάση που είχε υποστεί στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Αυτό θα είναι το δεύτερο ματς στο οποίο ο Ηρακλής θα αγωνιστεί σε άδειο γήπεδο εκτίοντας την ποινή που του είχε επιβληθεί για όσα έγιναν στο ματς με τον Πανελληνίο.

"Καλούμαστε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα η οποία διαθέτει έναν αξιόλογο προπονητή", τόνισε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Κώστας Μέξας με τον τεχνικό του Ηρακλή να πρόσθεσε: "Στην διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ποια λάθη κάναμε απέναντι στο Περιστέρι και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα ώστε να μην τα επαναλάβουμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου μας και να πάρουμε μια σημαντική νίκη η οποία θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας που μας περιμένει".

Από την πλευρά του ο αρχηγός του «Γηραιού», Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, σημείωσε: "Θα δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο, δυστυχώς για εμάς, θα αγωνιστούμε χωρίς να έχουν τα συμπαράσταση του κόσμου μας. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για διεκδικήσουμε τη νίκη, έστω και αν χρειαστεί ο κάθε ένας από εμάς, να δώσει κάτι περισσότερο από το 100% των δυνατοτήτων του.

Έχουμε κάνει μόλις δύο προπονήσεις με τον νέο κόουτς και σίγουρα θα χρειαστούν περισσότερες ημέρες ώστε να μας γνωρίσει και να καταλάβουμε τι ακριβώς ζητά από εμάς μέσα στο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι η παρουσία του θα μπορέσει να αλλάξει σημαντικά την αγωνιστική μας εικόνα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό θα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας για να δουλέψουμε σωστά με τον νέο προπονητή".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ